Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uświadamiacznowy

Pytanie wyłącznie do FACETÓW, a mianowicie czemu

Polecane posty

Gość Uświadamiacznowy
Ale gdzie tu jest jakaś nienawiść tu jest tylko stwierdzenie faktów i to wszystko ale masz racje powinien się wypowiedzieć jakiś facet bo w końcu do nich było skierowany ten temat ale widzę że raczej się żaden nie zjawi więc chyba dalsza dyskusja jest nie potrzebna bo jakieś zdemoralizowane kobiety które umieją ciskać tylko inwektywami raczej nie wniosą nic ciekawego do dyskusji paaaa

Gość cvcvcvvbvbvb
Masz biedaku, rzucę ci kilka przecinków: ,,,,,,, A teraz napisz to jeszcze raz poprawnie, z przecinkami, z zasadami polskiej ortografii. No chyba że nie wiesz jak biedaku. To w takim razie już chyba wiesz czemu żadna cię nie chce? Zasada jest taka: jak jesteś brzydki, gruby, niski, łysy i biedny, to chociaż miej rozum, inteligencję, a wtedy na pewno jakąś znajdziesz d*peczkę. A skoro jej nie masz, to widocznie jesteś po prostu głupim biednym brzydalem :D

Gość gość
Polacy to brzydcy bo np. taki hiszpan czy włoch to ahhh Proszę cię 100% bardziej wolę Polaka, a jeszcze bardziej Skandynawa :P

Gość Uświadamiacznowy
cvcvcvvbvbvbv -ehhh te twoje teksty jak ty to piszesz o roochaniu (czyli poprawnie niby) i o waleniu konia są żałosne jak ty i słabe jak twoje życie. A tak poza tym naucz się rozróżniać inteligencje od elokwencji bo to dwie różne rzeczy a to ile ty książek przeczytałaś widać zwłaszcza parę postów wyżej haha

Gość cvcvcvvbvbvb
Biedak chciałby zamoczyć ogórka, a nie ma komu :D hahaha

Gość gość
Tylko, że jakoś nikt poza Tobą tych faktów nie stwierdza. Jedyny mężczyzna, który się wypowiedział na tym wątku akurat się z Tobą nie zgodził, więc uznałeś, że musi być kobietą... Haha. :D

Gość gość
Wchodzisz na kobiece forum i jesteś zdziwiony, że wypowiadają się tu głównie kobiety?:D Znam mase mężczyzn i nie zauważyłam by ci przystojni, atrakcyjni, narzekali na kobiety i czuli się nie szanowani. Wieczne utyskiwanie na damski ród to domena wszelkiej maści grubasów, karłów i nieudaczników, którzy nagą kobietę widzieli tylko w formacie .jpg i swoją frustracje próbują jakoś racjonalizować.

Gość gość
zgadzam sie z tym powyzszym co napisałeś i dorzuce od siebie: ochydne feministki coraz bardziej są widoczne, robia kariery uroda, sexem a jak to w polityce bywa - jezeli sie wskaże wroga - w tym przypadku "mezczyzn" to juz reszta przebiega według klasycznego scenariusza... Kobiety nagle połączyły sie i wymysliły sobie wspólnego wroga - FACETA - i na tym zbijaja teraz ogromny kapitał. My faceci jesteśmy potrzebni tylko do zmajstrowania dzieciaka a potem szybki rozwód, ogromne alimenty a najgorsze jest to że sądy zabieraja męzczyzna prawa rodzicielskie tylko dlatego że jest mezczyzna mam nadzieje że tak jak silna jest SOLIDARNOŚĆ KOBIECA tak wkrótce obudzi się w męzczyznach SOLIDARNOŚĆ MĘSKA i wtedy przyjdzie stary porządek i przypomnienie gdzie jest miejsce kobiety, mi bardzo odpowieada muzułmanizm i miejsce kobiety w społeczeństwie... pora sie zjednoczyc panowie bo kobiety nas bezwzględnie wyniszcza, juz teraz jak aplikujemy o prace i są psychicznie chore kobiety - czyli feministki to o pracy możemy zapomnieć...

Gość Rokickkin
do cvcvcvvbvbvb odezwała się sfrustrowana feministka, któej żaden chłop nie chce i wcale się nei dziwie. W twoich słowach wyczytać można tylko gorycz i żal nieudaczniczki. Masz się pewnie za królową świata, ale latka lecą i obudzisz się z ręką w nocniku hihi

Gość gość
świeta prawda. widze ,że już sie zleciało tu sporo laluniek ,mocno urażonych twymi słowy :D prawda je w oczka kole ,zatem najlepszą ich metodą jest ataczek. najlepiej taki wstretny ,poniżej pasa ,majacy z człowieka zrobić nieudacznikowego flejucha itp osoby. dziś laski mają wmówione przez te kretyńska mode na puszczalswo ,że nie moga bez tego żyć ,oraz że nie mogą sobie wyszukać fajnego i sympatycznego chłopaczka na partnera ,tylko jakiegoś zwyrolskiego tłuka z morda neandertala. bo wszystko jest dla szpanu i pozorów ,żeby inni im zazdrościli. a potem sie dziwia g**upie ,że są bite i dreczone ....

Gość Prawdziwy facet z okręgowaaaa
Swiete krowy nic nie robiace tylko narzekajace na wszystko , buzia sie nie zamyka od rana do wieczora - tak Was swiat nauczyl ,ze Wam wszystko sie nalezy nic nie robiac , w domu bajzel , glupie programy , serjale dla pedalow ,alfonsow - wtedy Wam przychoda do glowy wszystkie te dziwactwa, milego slowa od Was to sie mozna spodziewac raz na ruski rok - jak czegos potrzebujecie najczesciej, odwalcie sie od nas ja nie potrzebuje zmiji w domu wole zdechnac niz takie cos mniec w domu - chore dzieci wychowywac w duchu feministycznym - ,ze facet to swinia - wlasnie to Wy jestescie feministyczne swinie wykorzystujace tylko nasz plec - z dala sio sio sio mi

Gość Honduras ;;'
kobiet nie ma od wielu lat a to co my nazywamy kobietą to wytwór naszej wyobraźni i tęsknot za nią.To co jest w tak zwanych cywilizowanych krajach to hybryda mieszanka narcyzmu ,egoizmu i ambicji,nie mylić z mityczną kobietą ,partnerką czy matką.

Gość Rolanddnjsakl
Zgadzam się z Tobą całkowicie. 10/10. Swietny tekst.

Gość Ninnaanna
i wlasnie dlatego nie mieszkam w Polsce i nie chce Polaka partnera-meza. Wymagania ze hoho a sami nic soba nie reprezentuja. Dla zlosliwych dodam, ze jestem atrakcyjna, wyksztalcona, zarabiam duzo pieniedzy a moj maz nie jest wyznawca islamu. Pozdrawiam tych nielicznych prawdziwych mezczyzn, ktorych nie udalo mi sie spotkac.

Gość rockekrrr78
Och tak. Obcokrajowcy. Hehe. Byłem we Francji pół roku i wszystkie trzy moje koleżanki które tam pojechały zmieniły sobie chłopaków na Francuzów (nota bene, ci Francuzi to był drugi, a nawet trzeci sort facetów, oni tam zanim poznali Polki to podpierali ściany na imprezach lub pieścili się między sobą (po pijaku) !!!). Od innego kumpla, który pojechał do Włoch wiem, że było tak samo (tylko, że Włosi się nie bawią z innymi Włochami…), ale Włosi to niepoprawni uwodziciele odkąd się nauczą chodzić, aż do śmierci :) W drugą stronę to tam na zachodzie nie działa. Francuzek prawie w ogóle nie poznałem, one się nie bawią, boją się napalonych muzułmanów. Było za to sporo dziewczyn z całej reszty świata, od Japonii przez Iran do Maroka + Murzynki i są naprawdę fajne. Zwłaszcza, jak się ma niebieskie oczy, jest się łakomym kąskiem :D Poza tym, dziewczyny z takiego Iranu chcą trochę poznać świata i zobaczyć jak można się bawić. Dla nich to musi być fascynujące odkrywanie tego zakazanego… Potem gdy wróciłem do Polski, przyjechała ze mną grupa studentów z Francji. Właściwie przypadkiem znalazłem się na imprezie z nimi w klubie, ubrany byłem jakbym wybierał się do sąsiada napić się piwa :) Zacząłem sobie tańczyć w kółku z tymi przyjezdnymi i wypatrzyłem sobie taką drobną ślicznotkę (Polkę) i spróbowałem z nią zatańczyć bez przekonania, bo wiedziałem, że wyglądam bardzo przeciętnie… A tu niespodzianka! Dziewczyna się przytula, drapie mnie w kark, daje się całować po szyi prawie od razu, oczy jej się świecą gdy patrzy na mnie. Leci na mnie ewidentnie! Po chwili zapytała: jesteś Polakiem? A ja: tak! Ona odsunęła się, oczy jej zgasły, sprawiała wrażenie oszukanej! I smutna poszła sobie.

Gość Vincenty von Rostos 00
Ta, to tak jak byłem raz w klubie i widziałem tą kobietę. Mega seksowna, świetnie ubrana, fajna opalenizna, najlepsza z klubu ogólnie, odwalona, jakby miała ochotę poznać bogatego pana po 40stce ze sportowym autem i apartamentem pod Radkiem Sikorskim w Warszawie. I co się dzieje? Wbija do klubu czterech ciapatych, ewidentnie studentów z wymiany. Jeden z nich, suchoklates, ubrany w jakieś szmaty podchodzi do wyżej opisanej dziewczyny i po chwili liże się z nią na oczach klubu przypierając ją do filaru, następnie strzela palcówkę na loży, wcale się nie pesząc tym, że każdy patrzy. Wcześniej podchodziło do niej wielu przystojnych, fajnych, świetnie ubranych kolesi, ale zlewała ich jak leci, jak gdyby byli trędowaci lub śmierdzieli (wykonywała gest, jakby odganiała muchy). Jak to potoczyło się dalej nie mam pojęcia, bo zebrało mi się na wymioty i przestałem w tamtą stronę patrzeć. Laski na widok obcokrajowców mają taki kisiel, że im spływa aż do szpilek. Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to działa – kręcą mnie dziewczyny innych narodowości ale… bez przesady. Nie lecę do każdej jak to gówna, musi spełniać jakieś standardy (czyt. zadbać o siebie, nałożyć fajne rzeczy, ładnie pachnieć, mieć dobrą budowę – opisany ciapaty nie miał ani jednej z tych rzeczy) Pozdrawiam

Gość gość
Moim skromnym zdaniem, polscy mężczyźni mają wiele zalet ale trzeba to docenić żeby dostrzec. Niektóre z nas po prostu są zbyt wymagające.

Gość gość
dobry temat widzę tylko że niektóre zakompleksione babska mają jakiś problem