Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nie chcą rzeczy za darmo!!!!

Polecane posty

Gość gość

Uważam że nasze społeczeństwo jest bogate! A te wieczne narzekania że nie ma pracy, że jest ciężko w Polsce przeżyć jest wyssane z palca! Od kilku dni staram się zrobić czystki w szafie i wystawiłam na tablicy.pl mnóstwo rzeczy używanych jak i całkiem nowych w dziale "ZA DARMO". Wyobraźcie sobie że odezwały się dwie osoby i to najlepiej jakbym im dowiozła pod drzwi :D Dodam że rzeczy to nie są jakieś stare szmaty czy zużyte sprzęty, tylko takie za które na allegro dostałabym kase. Nic, pozostaje mi chyba wyrzucic to na śmietnik - może jakiś żul to sprzeda i będzie miał na denaturat.

Gość gość
Mam to samo. Też robię porządki w szafie i z wielkim trudem udało mi się wydać poprzez Gumtree karton NOWYCH kolczyków. Dopiero 8 osoba przyszła i odebrała. Za to mało nie posrała się ze szczęśćia

Gość gość
Jeśli jesteś z Poznania i masz coś ciekawego chętnie wpadnę o dogodnej dla Ciebie porze :)

Gość gość
NIestety nie jestem z Poznania ani okolic,za to wysyłam. Także zapraszam na tablice

Gość gość
jasne :o jakby ktoś to chciał to zaraz byś to opchnęła polaczko cebulaczko :o

Gość kambodżański żółw pocztowy
A nie przyszxo Wam do głowy tępe piździska, że Ci naprwdę potrzebujący nie maja dostepu do internetu?

Gość gość
ja to samo mam na graty z cahty, wystawiam fajne czółenka i sukienki, a nikt nie bierze :o

Gość gość
teraz juz chyba kazdy ma dostęp do internetu, chyba ze mowisz o takich którzy tylko picie mają w głowie

Gość gość
do kambodżański żółw pocztowy Nie, nie przyszło mi do głowy. Ponieważ wszyscy w moim mieście mają darmowy dostęp do Internetu. Wszyscy którzy chcą. Poza tym nie mówimy o darmowym dokarmianiu żuli i bezradnych oraz ubogich duchem i intelektem a oddawaniu darmowych rzeczy dobrej jakości. Ludziom się nie chce po nie przychodzić.

Gość gość
poza tym widac to chocby tutaj, co chwile jakis temat typu : "zostało mi 100zł do konca miesiaca na jedzenie - jak przeżyć"

Gość gość
Kiedyś kupiłem nowy monitor i dałem ogłoszenie na tablica.pl że oddam darmo stary. Zadzwonił jakiś facet. Przyjechał busem wypełnionym różnymi sprzętami typu monitory, mikrofale, pralki itp. :o i jeszcze kazał podłączać monitor by sprawdzić czy na pewno sprawny :o i jeszcze zapytał czy nie mam na zbyciu pralki, kuchenki, butli gazowej i tysiąca innych rzeczy :o

Gość gość
a po cholerke komus czyjes stare noszone kolczyki? i to jeszcze pewnie jakies chinskie.

Gość gość
Wiem, że debili nie brakuje - oto kolejny, który nie umie czytać. Osoby odpisujace na moje ogłoszenie też nie umiały :D Zrobiłam 6 przykładowych zdjęć i oznajmiłam, że więcej mi się nie chce robić, dlatego też nie wystawiam na Allegro biżuterii, a oddaję. A i tak paru idiotów napisało żądając obfotografowania wszystkich par :D A kolczyki były zwykłe, ale nie takie znow straszne. Takie o: art-madam.pl/zdjecie/kolczyki-srebro-oksydowane-turkus-wisiorek,hzksscstywdljbrj.jpg luciennebizu.blox.pl/resource/Talulah_kolczyki_400x400.jpg allegro.zapodaj.net/thumbs/591c4800ae55.jpg img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/31/67/94/26/3167942680 crystalcraft.pl/13-70-large/kolczyki-swarovski-serca-14mm-srebrne.jpg Rzeczywiście, straszny chłam :D ludzie to noszą na ulicach. Nie mówię, że to cuda były, ale bez przesady. I takie bransoletki jeszcze były nokautimg4.pl/p-c6-5c-c65ce4232d124d5127d43db76a7fe485500x500/piekna-bransoletka-koral-naturalny-srebro.jpg nokautimg3.pl/p-61-97-6197b93d3e6c786a822f4b7c4140164e500x500/bransoletka-turkusowa-naturalny-koral-srebro.jpg Prawie identyczne rzeczy oddałam, nowe. Taka biżuteria jest do kupienia wszędzie i jakoś są chętni. Ja cały miesiąc czekałam aż ktoś łaskawie weźmie...

Gość gość
Aha i specjalnie dla osoby nie potrafiącej jednego zdania przeczytać bez pomyłki - kolczyki były NOWE. N-O-W-E. Część z nich ze srebra. Jeśli ktoś koło niej siedzi, niech przetłumaczy :D

Gość gość
Co nas to k***a obchodzi? W*********j!!!:O

Jak bedziesz dawała za darmo d**y to zamiesc ogłoszenie;) I weź teraz człowieku zgłoś sie do takiej osoby żeby Cie wyzwała od zuli, ubogich intelektem i bezradnych. C**j Ci w d*pe kurwo...Wsadź se w p**de swoje charytatywne odruchy wymiotne i nie zawracaj głowy niedoj****a bizneswomenko

Gość gość
Jak ktoś jest ubogi intelektem i nie umie czytać, stwierdzam tylko fakty :D jak ktoś jest kumaty i umie czytać, dogada się ze mną bez problemu. To Ty zacząłeś/ęłaś przygłupie teksty, to i udało się Ci wyjść na przygłupa :D

Gość gość
dobra, ale w takim razie nie mów później jak to w Polsce źle i bieda :P Jak ktoś nie chce nowych rzeczy odebrać bo mu sie nie chce

A najlepsze są wnioski plynące z pierwszego wypoconego w intelektualnym znoju postu autorki. Jak nikt nie chce tzn, ze wszyscy sa bogaci. Jasne A Ciebie jak nikt nie chce tzn, że wszyscy sa impotentami zapewne. Nie baw sie moze w analizy gospodarczo geo polityczne tylko zajmij sie planowaniem kolejnych zbędnych zakupów:) Pozdrawiam wszystkie p*****lniete

Gość gość
Oj wiadomo, że są biedni, ale większość to leniwe d*pki nastawione roszczeniowo

Przygłup to, w kolejności chronologicznej, najpierw Cię zrobił później wychowywał, kolejnie kształcił a juz totalnym idiotom był ten, który dał Ci pracę. Nic dziwnego, że masz całkowicie przekrecone kryteria oceny innych

Pozdrawiam też samą siebie, gdyż jestem zdrowo p*****lnięta :)

kambodżański żółw pocztowy - nawet nie umiesz odmieniać przez przypadki, jak to o Tobie świadczy :D

kambodżański żółw pocztowy - nawet nie umiesz odmieniać przez przypadki, jak to o Tobie świadczy :D

kambodżański żółw pocztowy - to Ty pierwsza zaczęłaś wylewać rynsztok z pyska. W dodatku nie umiejąc się poprawnie wysławiać i mając problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ośmieszyłaś się...

Nie wiem jak ale wiem jak świadczy o Tobie podszywanie się pod innych;) Dobra pozdrów reszte przedszkolaków i milej zabawy

Gość gość
i sam do siebie piszesz :D

Nooo:D Ale jaja nie:D Grunt, że mam wiernych czytelnikow;)

Gość gość
Zahasłuj choć nicka

Sama se zahasłuj