Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nie chcą rzeczy za darmo!!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja od jakiegos czasu probuje sprzedac wozek w idealnym stanie i nikt kupic nie chce ale wszyscy gadaja ze poeniedzy nie maja na nowy a wyprawka kosztuje duzo :/.

Gość kambodżański żółw pocztowy
Może nikt nie potrzebuje Twojego zasranego wozka?

Gość gość
i az tak cie to boli, ze nie chcą tego za darmo. pewnie jakiś chłam i szkoda po prostu czasu. ogarnij sie kobieto.

Gość gość
"Jak nikt nie chce tzn, ze wszyscy sa bogaci. Jasne A Ciebie jak nikt nie chce tzn, że wszyscy sa impotentami zapewne." hahaha, ale jej dosrałaś:D

Gość gość
nie o to chodzi kompletnie... ale naprawde niektórzy mają ciężko przynajmniej tak biadolą... a nie chcą np: nowego telefonu komórkowego który dostalam po przedluzeniu umowy z siecią orange, wiadomo tel. to nie był typu IPHONE, ostatnio oddawałam równiez nowy komplet naczyń do kawy - też zero odzewu

Gość gość
ale ty żółwiu pewnie byś to wziął tylko bym ci to musiała pod drzwi zanieść i jeszcze byś musiał sprawdzić przy mnie czy działa... żałosne

No wybacz ale nie będe z********al na drugi koniec polski po jakas cegłe

Problem (Twój) polega na tym, że tych, którzy potrzebuja nie uwzględniasz w swojej ofercie (bo gdyby nie byli ubodzy intelektualnie to by nie byli ubodzy w ogóle a Ty głąbów nie bedziesz wspierała...Ani żuli) A Ci których uwzględniasz maja z kolei głęboko w d***e Twoje ciuszki+mole gratis

Gość gość
a oferuję przesyłkę pobraniową za 12zł :D

Nasuwa się więc głęboko uzasadnione pytanie. Na c**j sie produkujesz? Żeby sie pochwalić jaka jesteś zamozna albo wspaniałomyślna. Ewentualnie wykazać na tym jaskrwym przykładzie, że Polacy to debile i sami sobie zasłużyli na swój los (który zresztą kwestionujesz). Czy też moze po prostu jestes niedorozwinięta umysłowo, co obstawiam

Gość gość
a gdzie napisałam ze nie bede wspierała głąbów i żuli?

Gość sSami25
problem w tym, że nie każdy zna taką stronę, nie każdemu przyjdzie do głowy wertować ją co jakiś czas, bo może coś ciekawego się pojawi, zresztą szkoda czasu. Ja co chwilę coś kupuję do domu, choć jakoś super nie zarabiam, to przecież normalne, że jakbym wiedziała kto w okolicy akurat może mi to, lub nawet trochę gorsze dać za darmo to bym po to poleciała. Kwestia dostępu do informacji. Szukanie takiej informacji to też sporo czasu i nie wiadomo, czy się zajdzie, a czasu nikt nie zwróci itd. To nie takie proste autorko.

To daj tu namiary na ten peweks. MOże skorzystam. Reklama dźwignia itd;)

Gość sSami25
z drugiej strony sama też mam czasem coś do oddania, ale problem jest złapać kontakt z ludźmi którzy aktualnie potrzebuję to, co mam do oddania, naprawdę tego nie rozumiesz? myślisz, że każdy człowiek w Polsce jest przyklejony do tej strony i ma czas ją wertować co kilka dni?

Gość gość
ok ale na zakładanie tematów typu "brakuje mi kasy, jak przeżyć do 10" to mają ludzie czas wystawiać i pisać przez cały dzień

Gość gość
Ja sie z tym zgadzam. Ludzie sa nastawieni chamsko roszczeniowo. Mialamkiedys do wydania szafe ciuchow, wiekszosc nowych, w tym Atmosphere, Dorothy Perkins. Dalam kilka przykładowych zdjęc i pisze ze mam ubrania w tym rozmiarze, bardzo duzo, chetnych z okolic zapraszam do obejrzenia. To nawet ludzie z sasiednuch osiedli pisali, ze nie przyjda, chca dokladnych wymiarow i opisow, zdjec ze wszystkich stron. Wywalilam do kontenera. Dalam ogloszenie, ze oddam tel. nie bylo chetnych. Pewna babka pisala, ze umiera z glodu z dziecmi. Powiedzialam ze ma przyjsc, pomoze mi w sprzataniu, to jej dam zywnosc, bo mam duzo. Nie przyszla. Nie chcialam aby sprzatala, chcialam sprawdzic, czy jest naciagaczem. Gdyby przyszla i zglosila chec sprzatania, mialam dla niej karton jedzenia i 200zl. Teraz zmadrzalam i ciuchy daje facetowi do pracy, a kase przeznaczam na wykup koni z rzezni, mam tez jedna osobe ktorej pomagam

Gość gość
miałam do wydania za darmo spiworek to jedna laska chciała zebym jej go na swój koszt wysłała bo ona nie pracuje :/

Gość gość
A ja miałam do wydania plecak (nowy) i 60 zeszytów szkolnych i też babka chciała żeby jej przywieźć, bo ona nie ma czasu do mnie przyjechać :(

NO i gdzie te namiary? Wklejenie linka jest tak strasznie pracochłonne?

Gość mmKafeMag
Dziękuję założycielce tego topiku! Nie znałam tej stronki, a właśnie znalazłam fajną rzecz za darmo w moim mieście :). Dzięki! :)

Gość gość
ja za to z kolei miałam taką sytuację że dałam babce kilka worów ciuszków po mojej córeczce, przyszła wzięła ani dziekuje i jeszcze sie patrzyła do tych worów co jej tam niby dałam. Wzięła i poszła. Potem patrze na drugi dzień moje ciuszki co jej za darmo dałam zostały sprzedane na allegro za 300zł :D Porobiła zdjęcia i dała na KUP TERAZ. Jeszcze mi w mailach kłamała ze w ciąży jest i obecnie pracy nie ma i potrzebuje ubranek.

Gość gość
tak sobie myślę, że taka stronka jest super dla ludzi, co kupią mieszkanie, lub odziedziczą i chcą komuś wynająć. Nazbierają starych mebli za darmo od różnych ludzi i praktycznie nie ponosząc kosztów mają przygotowane mieszkanie do najmu :D.

Gość gość
tak, ale jest tam naprawde sporo rzeczy za które na allegro trzeba płacic sporo kasy

Gość gość
A ja znalazłam na Gumtree niemal nowy materac. Umówiłam się z gościem, na 2 dzień przyjechałam, odebrałam, dałam mu czekoladę. Gość w szoku, bo mówi, że szkoda mu było wywalić (materac 200x200cm, spręzynowy, drogi), a ludzie umawiali się i nie przychodzili. Mój facet kupił pralkę za 100zł, nie był -ierwszy, ale inni nawalili

Gość gość
Rok temu zaczęłam studiować w Warszawie i gdyby nie ta stronka, to bym do tej pory miała jeden talerz i kubek z którymi przyjechałam :))). Dostałam filiżanki, miseczki, ociekarkę do naczyń, obrusy nowe, nawet leżaki, które stoją na balkonie :))). Nie stać mnie na razie na kupowanie takich rzeczy, ale mam nadzieję, że kiedyś też będę mogła pomóc innym :))).

Gość gość
tak teraz wszyscy sie przeniesli na tablice i szukają rzeczy za darmo

Gość gość
chcecie oddać coś za darmo i nie chcą brać? DAJCIE MI :D

Gość gość
np kolczykow po kims bym niechciala, dla mnie to niechigieniczne, wrecz obrzydliwe

Gość gość
pomysl ze moze te naprwde bardzo biedne osoby nie maja internetu, nie wiedza ze jest taka strona jak tablica, mysle ze do biednych szybciej bys trafila poprzez ogloszenie na tablice parafialnej, albo przez ksiadza niz net, bieda nie idzie w parze znowoczesnoscia