Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imiona na topie

Polecane posty

Gość gość

Jakie u was imiona nadają? U nas na porodówce królują: Lena Liliana Zuzanna Amelia Maja Kaja stale przewija się też Julia, Oliwia, Nikola dla chłopca: Filip Bartek Kacper Jakub

Gość gość
Ja mam zamiar nazwac Kaja. I u nas nie królują wcale te co napisalas... Bo byłam ostatnio na patologii ciąży i na porodówce i naprawdę dużo babek się przewinęło i dzieciaczkow. Nie było ani jednego dziecka o imieniu: Kaja Lilianna Bartek Filip Było za to pare Lenek i Nikoli oraz o Oliwek Roksana i ze 2-3 Zosie. Pierwsze słysze że Kaja jest popularne....mi się wszyscy dziwią ze nie słyszeli o takim imieniu jak mowie ze tak nazwe..

Gość gość
w tym i zeszłym tygodniu u nas na oddziale urodziły się 3 Liliany i 2 Kaje. Imię Kaja robi się ostatnio popularne, znam kilkoro małych dziewczynek o takim imieniu. Wiele matek na forach internetowych pisze że tak zamierza nazwać córkę, a ty jesteś kolejną. I każda oczywiście pisze "pierwsze słyszę, że to popularne imię".

Dziewczynka: Maja, Amelia, Lena, z czego Amelia do wyrzygania:-P Chłopiec: Wiktor, Szymon, Oliwier, z czego Wiktorów robi się od groma. Wielu moich znajomych urodziło w ostatnich miesiącach dzieci i te imiona przewijały się najczęściej. My myślimy o Alicji lub Adrianie

Gość gość 11111111111
Ja też mam wybrane imię Kaja...u nas też nie jest ono popularne... A dla chłopca albo Mikołaj albo Marcel...

Gość gość 11111111111
A czy rzeczywiście imię Kaja będzie teraz na topie, mało mnie interesuje:)

Gość gość
Gównosław

Gość gość
Alicji też jest sporo, przyanmniej wśród moich znajomych. A z imieniem Kaja to prawda, dużo osób tak zamierza nazwać i wszystkie twierdzą, że to mało popularne imię hehe. Moja koleżanka z terminem na lipiec ma mieć Kajkę.

Gość gość
Ladne Emma:)i Eryk

Gość gość
U mnie za to króluje Alicja Szymon i Marcel. Ostatnio widziałam Ksawery kilka razy. Alicje w gazecie(w regionalnym tygodniku) na jeden dzień były trzy.

Gość gość
(:P)

Gość gość
:sad:

Gość gość
Ja akurat nie znam nikogo co ma Kaje i nie widziałam po gazetach ale za to u mnie są Lenki Mikołaje(dobrze ktoś napisał do wyrzygania) Amelek już tak dużo nie ma, Marysie i Julki.

nie będę w takim razie oryginalna jak powiem: Alicja podobała nam się zawsze:-P Wydaję mi się, że to zależy od miejsca, w którym mieszkamy. U nas królują Amelie i Leny, a u kogoś innego Kaję i Alicję

Gość gość
Ale jesteście głupie. Już ja widze ze skoro imie o właśnie takie-Kaja robi się popularne to poczekajmy pare miesięcy i przeczytamy na KAFETERII ze patologia tak nazywa-no bo przecież popularne. Wg was patologia to : Amelka, Julka, Nikola, Oliwka, Alicja, Maja ,Zuzia, Zosia i zaraz będzie jeszcze Kaja i kilka innych bo akurat imie fajne i się podoba.. Glupie baby zróbcie cos pożytecznego bo wam internet mózgi zzera.

Gość gość 11111111111
Ja też przeglądam wiadomości z usc...imienia Kaja nie zauważyłam...ale już napisałam, że nawet jeśli w tym roku będzie wysyp dziewczynek z tym imieniem...ja imienia nie zamierzam zmieniać:)

Gość gość
U nas Marcel i Olivier plus Lenka.

Gość gość
w podlaskim rządzą Maja Amelia Lena Filip Julek Kacper

Dla mnie Oliwia, Lena, Maja czy co tam jeszcze to popularne imiona, ale żadna tam patologia. Z patologią kojarzą mi się imiona zaczerpnięte z wielkiej Ameryki: Jessica, Nicola, Wanessa itp

Gość gość
1) Julia - 15.624 2) Wiktoria - 10.148 3) Zuzanna - 9.817 4) Maja - 8.778 5) Oliwia - 8.750 6) Natalia - 7.803 7) Amelia - 6.736 8) Aleksandra - 6.598 9) Nikola - 5.134 10) Martyna - 4.877 11) Weronika - 4.626 12) Anna - 4.240 13) Zofia - 4.026 14) Emilia - 3.772 15) Karolina - 3.691 16) Patrycja - 3.209 17) Gabriela - 3.144 18) Maria - 3.137 19) Alicja - 3.090 20) Hanna - 3.029 1) Jakub - 14.419 2) Kacper - 10.619 3) Mateusz - 8.320 4) Szymon - 7.750 5) Bartosz - 6.960 6) Michał - 6.690 7) Filip - 6.569 8) Dawid - 5.131 9) Wiktor - 5.049 10) Piotr - 5.019 11) Maciej - 4.304 12) Patryk - 4.131 13) Igor - 3.936 14) Mikołaj - 3.893 15) Jan - 3.739 16) Paweł - 3.625 17) Adam - 3.607 18) Dominik - 3.526 19) Kamil - 3.513 20) Oskar - 3.171

Gość gość
Spis imion najpopularniejszych. Polowy tego coście powypisywały nie widze.

Gość gość
Kasia to dopiero patologia...

Gość gość
Mojej córce dam na imie Jagoda ładne?

Gość przykre, ale prawda
Jagódka super:)

Gość gość
Też uważam że Jagoda to ładne imie.