Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprzykrzam życie znajomej, która mnie dręczyła w liceum

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zrobiłam nową kare... w toaletach w marketach na ściankach szaletów pisze jej numer telefonu, adres na FB i tekst z opisem jej wygladu oraz : szukam sponsora 100zł/h :) wchodze oczywiscie do męskich toalet przed pracą bo rano w ogole ludzi w sklepach nie ma

Gość gość
ale z ciebie świnia

Gość gość
bardzo dobrze, sprawiedliwość musi się dokonać, aczkolwiek ten sposób jest dosyć prymitywny... ale zasłużyła

Gość gość
a co to za sprawiedliwość?

Gość gość
mozesz wydrukowac jeszcze ulotki takie jak mają agencje towarzyskie z jej numerem, wyslac wieniec pogrzebowy, nasłać jakis kolegow ''pakerow'' ktorzy ją postraszą

Gość gość
rob tak dalej kretynko ciezka az dziewczyna sie targnie na zycie i bedziesz uchepiona do konca swych szczurzych dni

Gość patty 88-88
oko za oko...nie wiem czy to dobre rozwiazanie

Gość bezguście totalne
zrobiłem zdjęcie tej strony automatycznym guzikiem, więc mogę teraz udać się na najbliższy posterunek i zrobić swoje. Kafeteria będzie musiała udostępnić twoje IP i zrobi to, namierzą cię i odpowiesz za to, co tu pleciesz

Gość gość
Ofiara musialaby zglosic przestępstwo a nie ty. Podobnie z g***tem, przestępstwo jest scigane na wniosek ofiary, nie z urzedu czy osoby obcej. Za to co autorka pisze nic jej nie zrobią, umorzą sprawe a w najgorszym przypadku grzywna 🖐️

Gość gość
Ale wszyscy jesteśmy świadkami tego co się tu dzieje, nieprawdaż? A czy to właśnie nie świadkowie są najważniejsi jeżeli chodzi o tego typu sprawy ? Ludzie, myślcie zanim coś zrobicie, bo spie****ć sobie życie jest na prawdę bardzo łatwo. A co do autorki tekstu...pracujesz, więc domyślam się, że jesteś osobą dorosłą. Wiesz co grozi za tego typu postępowanie ? Poza tym..na miłość boską, jesteś dorosła !!! Dzieci w podstawówce takich rzeczy nie robią! Z chcęcią wyśmiałabym Cię, śmiałabym Ci się prosto w twarz gdybym tylko mogła. Nie wiem co Ci zrobiła Twoja ofiara, ale to jest nie ważne w świetle prawa, są inne rozwiązania niż wymierzanie sprawiedliwosci na własną rękę, bo jak widzisz są osoby, którym się to nie podoba i bardzo łatwo mogą zgłosić Twój wpis i Policja powiąże to co tu wypisujesz z wszystkimi podobnymi sprawami w kraju i dojdą kto, co i dlaczego, ponieważ dla Policji to żaden problem, uwierz. Pozdrawiam, studentka WSPol Szczytno. P.S. Radzę Ci to jak najszybciej usunąć.