Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Następny oszołom na kafe modernbarossa z październikówek 2013!!

Polecane posty

Gość gość

Nie dość ze zasmieca kafe bo założyła chyba ze 3-4 tematy odnośnie swojego terminu porodu bo twierdzi ze nigdzie się nie może wkrecic w towarzystwo:D- to teraz twierdzi ze na usg połówkowym w 19 tygodniu jej dziecko mrugalo oczami. Coraz lepiej się zapowiada...oczywiście pomijam już fakt opisywania wszystkiego oczynając od tego co zjadła co robila rano w południe i wieczorem gdzie poszła i co widziała. Nastepny zjeb genetyczny i nierób co siedzi w domu i się leni.

Gość gość
Nastepny zj** genetyczny i nierób co siedzi w domu i się leni.Od tego powinnas byla zaczac:)Tym zdaniem podkreslasz o co tak naprawde Ci chodzi.Zazdrosc i jeszcze raz zazdrosc.Co cie obchodzi czy dziewczyna pracuje czy nie ,ona moze Sobie na to pozwolic a ty najwidoczniej nie.Dziewczyna zaznaczyla ,ze pewnie to bylo zludzenie a ty sie nie masz czego czepiac.Jak juz sie czepiasz tak normalnych osob to masz nie pokolei w glowie.Ona przynajmniej nikogo tu nie obraza .A tobie jak to tak przeszkadza to na jaka cholere czytasz jej wypowiedzi.

Gość gość
hahaD no i modernbarossa pod nazwą gość się odezwała:P Ale wy baby jesteście głupie.

Gość tasia600
a wlasnie ,ze nie :)

Gość tasia600
ale twoj mozdzek tylko taka informacje potrafi przyjac:)

Gość gość
tasia600 to twoje dziecko je 13 kg miesa miesięcznie?:D:D

Gość gość
Może i je 13 kg mięsa? Moje je 23 kg mięsa, do tego 13 kg ryb :) Stać nas na to :) Ciebie najwidoczniej nie:) HAHAHA śmiać mi się z takich osób które zakładają tematy żeby kogoś obrażać, najpierw była moda na jagode, potem znowu na kogoś innego a teraz modernbarossa :) Nie dziwię się że większość osób pisze pod pseudonimem gość, bo potem mogą o sobie cały temat przeczytać :):) Żałosne...

Gość gość
głupi temat ale jeszcze głupsza jest ta tasia600 bo wogole reaguje na zaczepki, wstydz się kobieto bo tak latwo cie sprowokować :O

Gość gość
ta tasia to iditoka, bo dzis tez specjanie sprowokowalam temat a tamta sie produkowala:D

Gość gość
Ona się produkuje na każdym i nie chodzi o to ze ktoś jej zazdrości ze jej dziecko je 13 kg miesa tylko ze to jest 6-ciolatka która podobno zjada całą piers z kurczaka w kotletach na raz :P no i je 13 kg miesa w miesiąc(albo i więcej , już nie pamiętam) .Chodzi o to ze bzdury wypisuje i tyle :D

Gość gość
Czytalam ten temat:P tego miesa było 16 kg chyba :D:D:D:D

Gość tasia600
ze co jakiego miesa hahaha 13 kg co to jest forum dla niedorozwinietych umyslowo.Macie fantazje!Ja zadnych tematow nie zakladam i wogole malao co pisze,nikogo nie obrazam i mam w d***e opinie takiego pokroju ludzi :)

Gość gość 33
20.09gość Ty masz problem z czytaniem :) Jakie zaczepki???Temat jest o modernbarossa:) A ty co tu piszesz czemu reagujesz na zaczepki i głupie tematy ,wstydz się kobieto bo tak latwo cie sprowokować :)

Gość gość
Ok ok założyłam temat bo ja kurna taka jestem .Nie mam kasy a takie genetyczne zj** i nieróby co siedzi w domu i kurna nic nie ten teges to nie ok nie?Ja ja jem kaszanke 13kg z moim psem i no kurna wiecie z jego miski. Kafe to moje życie i wiecie kurna no...Chemia mnie interesuje,woda żiemia, chemoglobina taka sytuacja.No

Gość gość
Ja pewnie też jestem na kogoś czarnej liście ale jesli chodzi o moja to zdecydowanie tasia i dziunia biją sie o pierwsze miejsce ;)daleka jestem jednak od tego by zakładać o kimś temat z góry zakładając, że będzie on prowokacyjnym stekiem wyzwisk. To jest jeszcze bardziej ratujące niż durne wypowiedzi fajnie być ciezarna-bądź sobą- buhaha czy jakoś tak to ostatnie ;)

Gość gość
Irytujace miało być ;)nie ratujące :D

Gość gość
Chemia mnie interesuje,woda żiemia, chemoglobina taka sytuacja.No A tak wogule to ja tu wszystko pisze a wy myślicie że to kilka osub buahahahaha puste dżidy.

Gość gość
W ogóle i tyle w temacie.