Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkkkaa

było mi troche przykro...

Polecane posty

Gość emilkkkaa

Robiliśmy sami wesele, teściowie na dali nam ani złotówki pod kościołem podczas składania życzeń nawet nie dostaliśmy kwiatka czy czekolady od nich ( o kopercie z symboliczną kwota 50 zł również nie było mowy) natomiast ok 5 rano już kręcili się co by ze stołu podwędzić :( przykre to było jak siedzieli jak z jakąś zdobyczą z tymi pudełkami żarcia i ciast ( sama im te pudełka dawałam zresztą niech biorą co ze stołu to rodzina) - i pilnowali żeby nikt im nie zabrał... a po kilku dniach powiedzieli że tyle jedzenia po co to było szykować i tak od strony męża mało osoób wiec tylko MOJA strona się nażarła... dziwni są może nie majętni ale też nie żebracy ale cóż z teściami żyć nie bede

Gość gość
wspolczuje ci.ja pewnie bede miec podobnie.

Gość gość
kazdy za swoich gosci placi wiec nie rozumiem dlaczego powiedzieli ze twoi goscie sie nazarli.... przeciez za to zaplacilas (czy tez twoi rodzice) zeby sie "nazarli"...

Gość gość
hmm będę miała tak samo razem z narzeczonym już tusz tusz ślub i wesele jego rodzice nie dołożyli mu ani złotówki do tego a jeszcze są mu dłużni pieniądze, natomiast moi rodzice już nam pomogli i dołożyli dosyć pieniędzy,

Gość rureczka
hahaaa uśmiałam się! kochana rodzinka.A ty jestes pazerna na forsę kolezanko, nie ładnie, oj nie ładnie, oj oj nie ładnie, oj oj oj nie ładnie, oj tam oj tam, ona tańczy dla mnie