Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU WY TU KAZDY KIT ŁYKACIE JAK PELIKANY?

Polecane posty

Gość gość

pieluszki, kupki i zupki mozgi wam wypaliły?:D

Gość a zajrzalam dzis sobie
bo za inteligentne mamuski i to tu nie siedzą jak tak dzis sobie czytam trochę:D

Gość hahah a bylo o meblach
tez to zauwazylam 2 tendencje kafetrianki mysla? ze jak ktos cos pisze to sciemnia podczas gdy to swieta prawda:D albo wlasnie lykaja glupoty i sie wczuwaja:D

Gość nie miej niz 1000
a kto traktuje kafe powaznie, chyba tylko idiota, ja to wszystko traktuje z przymruzeniem oka, bo pisac to sobie mozna duzo:D niektore napewno prawde pisza, ale reszta ma bujna fantazję:D

Gość gość
te tepe mamuski wszystko lykną, bo nie maja swojego rozumku:P

Gość gość
wy tez tu siedzicie wiec tez jestescie tepe:P

Gość gość
Nie łykają tylko mają obsesję na punkcie tego by ODPISAĆ a odpisać byle co , byle nie pozostało bez śladu ich myśli ;). Niektórzy tu są tak uzależnieni od wertowania tematów że z braku laku w końcu otwierają byle s**t i odpisują bo inaczej nie potrafią :D. Mnie najbardziej rozwala pytanie się innych mamuś o rzeczy które powinny wynieść od lekarza a najlepsze są pytania typu " Kupiłam mus owocowy Hipp i tam pisze by podawać najwcześniej po czwartym miesiącu a moje dziecko ma już prawie trzy więc napiszcie mamusie kiedy wy podawałyście. Sypią się wypowiedzi że niespełna trzymiesięczniak zjadł i żyje" - Słowo ŻYJE wystarcza głupiej mamusi i postanawia podawać tak jak reszta idiotek .