Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dajecie lat?

Polecane posty

Gość gość
no i wygladasz na 33, w czym problem? pewnie jestes jedną z tych osob co sie chwalą na forach jak to wyglądają na 10 lat mlodziej, a jaka jest prawda kazdy widzi.

Gość gość
wiem jak wygladam i nigdy nie mowie ze wygladam mlodziej, wiem ze wygladam starzej. Yebaka wolny??

Gość gość
może daj jakieś inne zdjęcia ;) wyglądasz na swoje lata ale przecież 33 to jeszcze mloda kobieta. rysy twarzy robią ci sie ostre, widac ze nie jestes juz 18stką. starosc jest straszna ale co na to poradzic, kazdą to czeka, nawet bogatą, i czasu nie zatrzyma. a skoro masz zmarszczki kolo oczu to ogranicz mimikę, nie maluj sie. ja np. w ogole nie maluje juz okolic oczu, zadnych cieni, tuszow, dzieki czemu mam nadzieje nie bede miec tak szybko zmarszczek.

Gość gość
tak na oko to dałbym 35-38 bo widać już co nie co

Gość jestem w podobnym wieku co TY
szczerze to widać od razu że Jesteś DOBRZE po 30 tce a jak przyjrzeć się dokładniej to wyglądasz OKOŁO LAT 35 - 37 wiec jeśli to prawda że mam 33 latka to wyglądasz niestety troszkę starzej Ale i tak wyglądasz ładnie Masz ładną bużkę i ładne włosy jesteś szczupła zadbana i fajna laska ps piszę to kobieta więc szczerze pozdrawiam i tak trzymaj :)

Gość gość
ja ściagnelam jej zdjęcie na kompa, powiekszylam i nie widze zadnych zmarszczek kolo oczu, ladna masz cere. z tym DOBRZE po 30tce to chyba przesadzasz.

Gość gość
dałabym 36-38 lat

Gość gość
ale mało wpisów... i pomyśleć, że jakbyś dała nagą fotkę, z cyckami i tyłkiem na wierzchu, to zaraz by było 10 stron wpisów w ciagu godziny...

Gość stylish29
32-35lat. ale ile bys nie miala jestesc atrakcyjna kobieta- ladne wlosy, szczupla figura. tak trzymaj.

Gość Denis234567887654356
Bardzo ładny piesek ;]

Gość gość
36-42

Gość gość
bez kozery powiem pińcet

Gość kiki345567u
Nie przejmoj sie tym co piszq:-) Masz taki typ urody,ze sama dalm Ci conajmniej 40 nieprzez zmarszczki bo tych nie widze:-) Na tym foto swiatlo pada tak, ze moglbys miec cle oczy jak stare zeschniete jablko i tak by nie bylo widac:-) Ps. Piekna kobieta z Ciebie:-):-):-) ..a ciekawosc roumiem mam 34 i tez czasem sie zastqnawiam na ile...:-):-):-):-):-)

Gość pppoooppp
40?

Gość przeciez autorka napisała
ze ma 33 lata, skonczcie te durne zgadywanki. Jak dzieci :O.

Gość gość
35, na pewno nie mniej