Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pokierowac swoim zyciem,aby miec dobra prace, ladny dom i wspaniala rodzine?

Polecane posty

Gość gość
Zapisać się do PO i nie mieć żadnych skrupułów.

Gość gość
wygrać w totka wykształcenie zdobyć ,starać się o dobrą pracę wyjść bogato za mąż, wyjechać za granicę możliwości milion co ważne serce zachować dla kogoś kto je będzie miał dla Ciebie tam gdzie pieniądze nie ma miejsca na sentymenty

Gość gość
1) pomagać i uśmiechać się 2) Zwiększać kwaliwfikacje , ale zbierać przyjaciół 3) Mieć pasję - dążyć do celu 4) Dać się poznać i nie chiwać się praca , szkołą , ani obowiązkami 5) Użyć zdobytych kontaktów 6) Wyciągać wnioski z przykrych / bolesnych / traumatycznych doswiadczenn 7) Cieszyć się życiem i nigdy sie nie poddawać. Ja tak mam. Nie osiahgnelm jeszce sukcesu , ale idę w dobrym kiedrunku :) pozdrawiam

Gość gość
iść na medycynę.. oglądalam ostanio strone pewnego lekarza, a tam relacja z podrosy z majorki, kanarow itp.. ladnie sie z naszych podatkow oblawiają ;/

Gość gość
Po pierwsze zadbać o swoją urodę. Włożyć w jej doskonalenie cały czas i pieniądze. To da (po drugie) Ci: dobrą pracę, bogatego męża, sympatię mężczyzn na stanowiskach

Gość gość
akurat ten lekarz ma brzydką żonę bo tez byla na zdjęciach, normalnie ona ma wąsy :O

W moim przypadku trzeba było tylko słuchać rodziców. Tam gdzie ich nie posłuchałam nie wyszło. Reszta spoko. A i mieć swoje zdanie nie patrzec na innych.

Gość fantastyczny temat!!
Zakasać rękawy i tyrać w znoju, to może 1/3 ci się spełni. Bez wysiłku niczego nie ma, we wróżki, elfy też nie ma co wierzyć ani na nie liczyć - to jest życie k...wa, ciemne, zimne, podłe, nad którym próżno szukać tęczy - jest bezwzględne, wyniszczające przez złych, egoistycznych ludzi goniących za swoim. Zgnilizna gorsza niż przydomowe szambo.

Gość gość
Tak, zapomnialam, ze liczy sie tylko i wylacznie wyglad, o ja glupi 😭 Naturalnie, bo jakze mogloby byc inaczej, nie posiadam tej waznej rzeczy jak ladny wyglad. Do cholery czemu ja mam taki niefart? :(

Gość gość
Co za prostaczki! Liczą na facetów , a bogaci to maja w d...e! Po co im jedna kobieta jak mogą miec kilka! Uroda przemija , a taki bogacz to chce miec zawsze młoda i piekna kobietę , i po latach wymieni sobie na młodsza , a Ty zostanies z niczym! Takie rady to wsadz sobie w buty bedziesz wyzsza i madrzejsza ,te twoje rady sa dobre dla prostych bez wykształcenia panienek! Po pierwsze trzeba liczyć zawsze i tylko na siebie - a nie na faceta! Skończ dobra szkole pózniej dostaniesz dobrze płatna prace. Inwestuj w swoje wykształcenie !

Gość gość
Bez wykształcenia? Teraz pierwszy lepszy debil ma polibude lub ekonomie a i tak jest śmieciem bez doświadczenia w zawodzie i kontaktów w 90%.