Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poco sie starać o kobiety lepiej miec nanie wyrabane .

Polecane posty

Gość gość

spały z kim inym to już niema oczym rozmawiać niewarto sobie d**y nimi zawracać lepiej chodzić do burdelu i na hiv zdechnac , przynjmniej ci sie podporządkowuje i bedziesz mugł muwić co chciał . miłość to niejest fajna to niemoże być fajne skoro przez nia juz sie rok smuce że sam jestem . szkoda sil zasrana psychika gdyby nieten poped to dawno bym kopnoł dziewczyna dod**y i żył i cieszył sie życiem poswojemu .

Gość gość
dokładnie, lepiej mieć hajs i chodzić na szmaty, jednej to nawet do ryja nasralem heheheh

Gość gość
na poczatku to byłem dziwny teraz to jestem chyba jakiś głupi i niekul;turalny a jak bede kłamał to bede idelany jednak niekłamie i mam problem widocznie kobiety niesa dlamnie .

Gość gość
nie chodzi oto by chodzic na dziwki i je szmacic ale poto by sie przejść i miec świety spokuj z popędem i cieszyć sie życiem a nie być zasranym więxniem popędu kiedyś bede tego musiał spróbowac gdyż jestem prawiczek a to jest przeciez dziwne u faceta medy .

Gość Szczur Wodny
Ja też uważam, że polki to okropne istoty pod względem urody a rozdmuchane ego jak stąd do księżyca. Jak miałbym mieć kobietę na stałe to szukałbym w ukrainie, prawdziwe anioły. A polki to są dobre jako dziwki tylko, uwielbiam je upokarzać :)

Gość gość
to przez ta zasrana wyzwoloną ameryke ja chyba wole ku ruska niż ku temu wolnemu krajowi .

Gość gość
ehh tylko jakiś alfonsuw wygadanych chca a normalnego nie rozmownego to nie niespróbuja z nim pogadać bo sie wstydza ale by spac z którymś z kolei to sie niewstydza głupi kit

Gość saeza
polki to zlewy na sperme tylko hehe

Gość gość
nieno tak znowu nie ale denerwuja mnie te podziały że obcokrajowcy sa lepsi .coza pedał wymyślił ta reklame orange durjne kafe . ide filma oglądac już sie troche rozładowałem . ja chyba nielubie kobiet a ich potrzebuje coza przekloństwo bycia facetem

Gość Szczur Wodny
Obcokrajowcy nie lubią polek, chyba że turasy, araby i murzyni ewentualnie włosi jak trafi się naprawdę wyjątkowa blondynka. Także mogą sobie lubić, za to przystojni Polacy na Ukrainie mają raj jeśli chodzi o kobiety, polecam odwiedzić :>

Gość gość
trzeba troche jezyk znac chociaż może warto byłoby wyjechać aż do rosji ten kraj gnije od najmłodszycjh pokoleń razem z ameryka gnijemy .

Gość gość
U mnie na studiach jest jedna Białorusinka. Dobra, miła, wrażliwa, taka kobieta do kochania. Do tego bardzo ładna:) Delikatny makijaż, ładnie ubrana, ale nigdy wyzywająco. Polki nie są brzydkie, ale takie wulgarne... Trochę prostackie.