Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o pomoc....

Wiersz.

Polecane posty

Gość fantastyczny temat!!
13.06.13 [zgłoś do usunięcia] fantastyczny temat!! przeszedł wioską Rusków batalion zabrał dziadkowi złoty medalion przeszła wioską brygada Niemców zostawiła babce hodowlę tasiemców Słaby podszyw, ja już nic nie będę pisała w tym temacie, więc każdy tekst z moim nickiem to podszyw. I co smarku? :)

Gość Proszę o pomoc....
Mieszkam w ANglii i tutaj chodzę do szkoły. Mój angielski jest jak chiński :( Nikt mi nie pomoże? :( Bulec, dziękuję za ten pierwszy. Bardzo ci dziękuję.

Gość gość
szczanin podziel wiersz na części i prawdopodobnie ta cześć w której jest zakazany ciąg wyrazów zostanie tak właśnie potraktowana. jako spam. wierzę w ciebie. dawaj bydlaku;-) szczanin jest najlepszy:-)

Gość Proszę o pomoc....
Bydgoszczanin, wstaw w stopkę na chwilę. Może przejdzie. Ja nie mam gg ani maila. :(

Gość Proszę o pomoc....
Najlepiej bez nazyw miast, bez nazwisk. Bardziej o broni, ucieczce, walce, strachu. Ogólnie o trudach wojny, no. :(

Gość Proszę o pomoc....
O! Czekaj, nie kasuj. Kopię wezmę.

Gość Proszę o pomoc....
Nie chodzi o to, że się boję. Mam tylko służbowego maila z nazwiskiem. Tutaj jestem pierwszy raz u was. :( Dziękuje ci B.

Spoko to ja mykam :D ^^ Muszę jeszcze prowo wymyśleć przed snem bo ostatnio pelikany tak nie łykają :D Gul gul... Papappapa i powodzonka :) Pisze prowo i idę spać xD

Gość Proszę o pomoc....
No trudny wiersz. Dla laika to niezrozumiałe.

Gość Proszę o pomoc....
Dobra, skopiowane. Kasuj B. bo siara. :)

szczanin, wymyśliłem pewne słowa ale czy po tych słowach będzie żałoba ? taki wierszyk na Twój prowokacyjny mam --------------------------------------------------------------------------------------- Poznański lub Wrocławski, pięknie się nazywali Ich były huty i fabryki ze stali Niemcy i Polacy w tych fabryki pracowali tak za czasów Żyda się dorabiali i Żyd chętnie zatrudniał Polaka bo wiedział jaka to jest praca powstały żydowskie osiedla i kamiennice a Polak widział tylko szambo i piwnice w końcu większość się zbuntowała i Żyda do obozu pracy pognała

Gość Proszę o pomoc....
Masz 3 minuty.

Gość Proszę o pomoc....
Szybko! Czas minął!

Gość Proszę o pomoc....
Jak nie doceniam? Dziekowania nie ma końca. Jestes wspanialy. Dzieki za to co napisales. Ale mnie zalatwiles tym stwierdzeniem. :( Dobranoc.

Gość gość
Ale tu niezły cyrk :D Jeśli to prowo z tym wierszem o wojnie, to daję 10/10 :P

Gość gość
Trzeba być skończonym idiotom żeby nie zauważyć że ten Zdun sam ze sobą pisał a Bydgoszczak go zgasił. Żałosni ci mężczyźni na cafe. FAK JU

Gość Proszę o pomoc....
A co to jest prowo? :(

Gość Proszę o pomoc....
Jutro wam powiem czy wiersz zdał egzamin. Już przepisalam na kartce. Wielkie dziękuję. Idę spać. Pa całusów 102.

Gość gość
Ty jesteś Zdun więc nie pie rdol. Nikt tej łajzy nie trawi a Ty piszesz ze go kochasz ? Przecież to mamut jest! Więc wal się Zdun bo każdy tu ma na cieb ie yjeb cioto :D

Gość Proszę o pomoc....
Co? Nie znam Bolka a tym bardziej Zduna. Chciałam pomocy i tyle. A, że on mi jako pierwszy pomógł, zareagował to mi sie wyrwalo ze kocham. Oczywiście go nie kocham, jeszcze czego. :( to była chwila radości i tak mi sie napisało. Wielkie hallo robisz. :(

Gość gość
Jesteś Zdun. i to nie żadne Halo. A zresztą nawet jeżeli nei do Ciebie nikt nic nie ma , ale ZDun to łjza bo już został wiele razy przyłapanay na tym że sam ze sobą pisze wieć sie nie dziw. Wychwala sam siebie i wierzy ze dzieki temu zdobedzie aprobate kobiet , a to zwykły Clown jst xD

Gość gość
I co Zdun. Pewnie się boisz że inni to przeczytają i Twoj temat będzie u góry ? UP!

a teraz o czasach 'nowożytnich' napiszę słowo premiera Izraela przywitano hojjnie i honorowo Tusk kombinował co na obiad zamówi Natanjahu jagnięcinę zamówi albo jego kucharz da do wiwatu rozmawiali o pomocy dla Palestyny ale Żydzi wodopój polskiej techniki tam zniszczyli i już się cieszyła tam w Palestynie polska nauka ale ŻYD zniszczył nawet wodę, która z kranu sika a to polska technika