Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goosc

Allegro wypłata przez PayU

Polecane posty

Gość goosc

Witam Mam mały problem przedwczoraj o godzinie 18.50 wyplacilam pieniadze z PAyU na konto bankowe do tej chwili pisze ze transakcja jest rozpoczeta. Jest to spora ilosc pieniedzy ktore sa mi potrzebne do zaplaty biletu lotniczego , niestety bilet zarezerwowany ale pieniedzy nadal nie ma. Mam czekac jeszcze czy zadzwonic do biura obslugi PayU? Czytałam an forach ze pieniadze moga byc nawet do 2 dni na koncie bankowych jednakze jutro rozpoczyna sie weekend i nie amm pewnosci czy Allegro badz PayU finalizuje wyplaty.

Gość gość
No w weekend pieniądze leżą na koncie Allegro, tzn. jeśli dziś nie zostaną przelane to dopiero w poniedziałek koleś będzie je miał na koncie. A w przypadku przelewów zza granicy to do miesiąca. Pytanie czy on czeka na potwierdzenie z Allegro czy na kasę na swoim koncie bo to dwie różne sprawy

Gość gość
sadze ze dzis moze ich jeszce nie byc na koncie tak jak ktos pisze wyzej weekend tez nie i dopeiro poniedzialek choc zdarza sie ze na drugi dizen są-róznie to bywa

Gość gość
Aaaa to Twoje konto? To teoretycznie powinnaś mieć dzisiaj, ale jak coś się zepsuło i transakcja wisi (spróbuj jeszcze raz wypłacić) to niestety ale kasę wypłacaną dziś to będziesz mieć raczej w poniedziałek. Ja w każdym razie tak miałam zawsze, że jak zlecałam przelew w piątek to pieniędzy nigdy nie było w sobotę i niedzielę.