Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena lenaa

Wchodzić w ten związek czy nie?

Polecane posty

Gość magdalena lenaa

Poznałam pewnego faceta, spotykamy sie 1,5 miesiąca. Wiem,że mu się podobam i wiem,że on chciałby związku. A ja sama nie wiem co robić?Nie odpowiada mi do końca jego zachowanie, czasem wydaje mi się poważny,czasem infantylny...czasem lubie spedzac z nim czas, a czasem mnie denerwuje.......na pewno nie jestem w nim zakochana,ani zauroczona..po prostu go lubie. Czy spróbować wejsc w ten związek?Poznac go lepiej i się przekonac jaki naprawde jest? Mieliście czasem tak,że na początku ktoś Wam się za bardzo nie podobał,a potem się zakochaliście??

Gość gość
daj sobie spokój z tym chlopakiem albo powiedz mu ze kolegami mozecie byc . ps dlaczego wczesniej tego nie zrobilas tylko 1,5 miesiaca czasu mu zmarnowalas?

Gość gość
na pewno nie jestem w nim zakochana,ani zauroczona..po prostu go lubie. Czy spróbować wejsc w ten związek? xxxxxxxxxxxxxxx co za dziewuszyska dzisiaj???? byle komu dawać tyłka, byleby na siłę "wejść w związek" - byleby ludziska nie gadali!!! i jeszcze z takim gównianym chamem!

tez mialam na poczatku tak ze neiktore zachowania mnie denerwowaly, nieodpowiadaly i sie wahałam ale ogolnie to cos mnei do neigo przyciagalo i sprawialo ze chce z nim sie spotykac, bo od poczatku mnei soba ujal:) idealow nie ma

Gość gość
Etam, ja swojego lubiłam po prostu na początku? Znaliśmy się pol roku po czym zaczęliśmy być razem i co teraz? Jesteśmy razem juz ponad półtora roku i kochamy się bardzo i wszystko jest okej:)

Gość magdalena lenaa
moze jestem troche zauroczona,sama nie wiem....czasem jak sie z nim widze mam ochote go pocalowac, czasem mnie drażni....nie wiem czy ja mam jakąs blokade czy co? to naprawde przystojny facet i wiem ze mogłby mi sie spoodbac bardziej fizycznie.....poza tym mimo wszystko mysle o nim co dziennie.......wiec cos mi tu nie gra;/