Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bileterkaa

jak powiedzieć mamie o...

Polecane posty

Gość bileterkaa

Hej, jestem jedynaczką i wiele ambicji moich rodziców trafia na moje barki. W styczniu byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na stewardessę w jednej z lepszych linii lotniczych, przeszłam wszystkie etapy. Przed kursem, który ma zacząć się niedługo miał być jeszcze test z pływania, sprawdzenie umiejętności czy się nadaje czy nie. Od stycznie minelo parę miesięcy, a ja straciłam zupełnie zaiteresowanie tą pracą, w przeciwieństwie do moich rodziców, którzy są strasznie dumni i mówią o tym wszystkim. test był dzisiaj, a ja na niego nie pojechałam, bo nie chce tego robić. Rodzice myślą, ze pojechalam i właśnie nie wiem co mam im powiedzieć, dlaczego nie wyszło? Pomóżcie mi wymyślić jakąś dobrą wymówkę. Prosze!

Gość bileterkaa
up

Ale po co szukać wymówki ? Powiedz rodzicom tak jak czujesz że nie chcesz tego robić i tyle. To w końcu Twoje życie.

Gość bileterkaa
no wlasnie mam 24lata wiem, ze to smieszne. Chcialabym, żebyście pomogli mi co mam im powiedzieć, ale w grę nie wchodzi to, ze mi to nie odpowiada itd. Bo wtedy będą bardzo zawiedzeni.

Ok ale myslisz że nawet jak uda się wymyslić jakieś w miarę wiarygodne kłamstwo , które i tak po jakimś czasie pewnie wyjdzie na jaw to myslisz że wtedy Twoi rodzice będą sie lepiej czuli ?

Gość bileterkaa
nie wyjdzie na jaw.

Gość gość
Test z pływania był dzisiaj? Powiedz ,że nie zdałaś.

Gość bileterkaa
umiem bardzo dobrze plywac, to nie wchodzi w gre :)

Gość gość
no to narzei nic nie mow potem pwoeidz ze wybrali kogos inengo ze ty sie nei dostalas do tej pracy i juz bylo mnostwo chętnych

Gość gość
przecież na pewno nie bylaś jedyną kandydatką więc po prostu mogli cię nie przyjąc i już , na teście byłaś , wszystko ok a po czasie sie okaże że wzięli kogoś innego , zresztą sama nie masz pewności czy dostalabyś ta pracę

Gość gość
ale idiotka ja nie moge... co za imbecyl :D to pójdziesz do mcdonalda :D smażenie frytków jest ciekawsze :))