Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszencja

Pościel dla maluszka

Polecane posty

Gość muszencja

Dziewczyny poszukuję pościeli dla mojej córeczki. Czy możecie polecić mi jakąś pośćiel w granicach 100-250zł maksymalnie? Obecnie mam jakieś bezfirmówki i nie do końca jestem z nich zadowolona. Moja koleżanka poleca feretti, ale nigdy nie słyszałam jeszcze o tej firmie więc chciałąbym zasięgnąć porady od Was:)

a na czym Ci najbardziej zalezy? czy ma byc to jakas antyalergiczna posciel, w czym dotychczasowa sie nie spelniala? była za ciepła za zimna?

szczerze mówiąc, to chyba chodzi najbardziej o to, żeby dziecko zwlaszcza w tak cieple dni sie nie przegrzewalo.. niektorzy mowia ze najlepiej to kocyk i tyle, ale ja chcialabym miec posciel ktora bylaby odpowiednia ani nie za ciepla ani nie za zimna.. nie wiem tylko czy pryzpadkiem nie mam zbyt wysokich wymagan:)

O Feretti pewnie już słyszałaś? Z takich jakichś dobrych to właśnie tę polecam. Ponoć te z ikei też się sprawdzają, ale ja nie ejstem przekonana do tych opinii.:) Ogólnie te z feretti właśnie słyną z tego że z jednej strony zatrzymują ciepło, z drugiej zaś nie przegrzewają i latem dziecku nie jest za gorąco, a zimą jest cieplutko:) możesz zawszezapytać na fanpage'u na FB jesli masz jakies pytania, oni tam zawsze odpowiadaja.

o, słyszałam o feretti i to w sumie same dobre rzeczy:) dzięki za ten pomysł z funpage'em:)

nie ma sprawy, sama korzystam czesto z funpage'a feretti wiec moge szczerze polecic:)