Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000Inga0000

Co mam teraz zrobić ?

Polecane posty

Gość 0000Inga0000

Witajcie mam na imię Inga i moje życie się trochę pokomplikowało... Mam 19 lat i nigdy nikogo nie miałam, nigdy się nie całowałam o innych rzeczach nie mówiąc. Miałam dobrego kolegę(bynajmniej tak mi się wydawało) i miałam z nim dobry kontakt, dobrze się dogadywaliśmy i w ogóle mimo że spotkaliśmy się ze sobą na żywo tylko 3 razy bo tak właściwie poznaliśmy się na czacie i pisaliśmy ze sobą bardzo długo. Dodam tez że jestem w nim chyba trochę zauroczona i uzależniona od niego bo pisaliśmy ze sobą praktycznie codziennie. Dzisiaj do niego napisałam co u niego a on zaczął mi bardzo długo nie odpisywać aż w końcu odpisał, ale odniosłam wrażenie że robił to niechętnie, później napisał mi że chyba będzie lepiej jak nie będziemy już rozmawiać ze sobą jak się zapytałam o co chodzi to powiedział że chyba szkoda czasu na nasze bezsensowne rozmowy bo wtedy można robić wiele ciekawszych rzeczy. Dodam też on wie o mnie wszystko a ja o nim, Zaufałam mu. Wie że nie miałam nigdy nikogo itd. Ja nie wiem co ja mam w tej sytuacji robić. Jestem w kropce i jest mi bardzo bardzo przykro zwłaszcza że chyb jestem w nim zauroczona.. Proszę was moi kochani może wy coś doradzicie. Wydaje mi się że ja nigdy nikogo nie poznam i całe życie będę sama, w ogóle odechciewa mi się żyć..

Gość gość
dziwisz sie mu staral sie o ciebie byliscie na 3 spotkaniach i nawet calus gosc nie chce kolezanki a dziewczyny ! zastanow sie czego chcesz jak jest fajny daj mu szanse i sie przespijcie wkoncu powodzenia:)

Gość 0000Inga0000
ja nie jestem jakąś dziewczyną do towarzystwa, mam swoje zasady!