Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci z nizin społecznych są tacy przystojni ? Kto mi to wytłumaczy ?

Polecane posty

Gość gość

Zauważylam, ze ''patologia'' i ci bardzo biedni są jednoczesnie bardzo przystojni, zdrowi, świetnie zbudowani, widac blask w oczach :D a ci z ''dobrych'' bogatych domow to najczesciej chudzielce, grubasy albo faceci z problemami zdrowotnymi, wielkie nosy, garbaci, krzywi... To nie regula ale cos takiego widze...pamietam nawet ze szkoly, ktora skonczylam kilka lat temu...chłopaki ktorzy pochodzi z biednego domu albo normmalnego ale mieli bardzo duzo problemow np rodzinnych są fajniejsi, z wyglad, charakteru, bardziej otwarci, pewni siebie a ci z normalnych zazwyczaj odwrotnie...niesmiali, skryci, jakby zalęknieni... U dziewczyn tego natomiast nie widze. Te z biedoty są szpetne a te bogaczki bardzo ladne, takie laleczki...

Co za brednie. Ćpasz coś, czy co, że tak bredzisz? :o Właśnie ci wyżej postawieni mają lepsze geny, bo są w większym stopniu potomkami Ariów. Poczytaj sobie O systemie warnowym... Zaprzeczenie twych słów widać na każdym kroku. Np. cyganie zajmują niziny społeczne i to przeważnie patologia, a jacy są brzydcy. Błe :o

Gość gość
Mowie o Polakach a nie cyganach, ktorzy nie mają z nami nic wspolnego :O Czekam na wypowiedz normalnej osoby a nie ''Polaczka'' ktory uwaza siebie za potomka Ariow buhaha

Gość gość
Nie ma czegos takiego. Chodzilam do szkoly prywatnej, gdzie chodzili sami 'bogacze' i tam bylo tak samo jak w szkole publicznej, tzn. ludzie dzielili sie na ladnych, brzydkich, sredniakow...

Ja jestem Saksonem, ale Polacy, jako Sarmaci to też potomlowie Ariów. W większym stopniu niż narody celtyckie i germańskie.

Gość gość
Ja jestem Saksonem, ale Polacy, jako Sarmaci to też potomlowie Ariów. W większym stopniu niż narody celtyckie i germańskie. No i co jestes bogaczem?

Gość gość
Aaa z tym, ze w szkole prywatnej mieli lepsze ciuchy i bylo wiecej 'pedalkow' w rurkach i skejcikow, a w publicznej duzo dresow.

Gość gość
W przyszłości to będziesz numerem w rejestrze, sługą koncernów. A co do pytania autorki, nie zauwazyłam. Ogólnie większosc ludzi jest brzydka, niczym specjalnym się nei wyrózniają. Zarówno wsród biednych jak i bogatych są piękni oraz brzydcy. Tylko, ze ci bogaci często się oszpecają kolczykami, zniewieściałymi ciuchami, dziewczyny to fashion victim - cyrk na dwóch nogach. 🖐️

Gość gość
Ogladasz czasem serial na ipla chlopaki do wziecia to sobie zobacz tych biednych i z nizin spolecznych ! Brak uzebienia , alkochol papierosy brak wyksztalcenia , nie umiejetnosc wyslawiania sie , brak ambicji ,pracy , celow zyciowych o czym ty opowiadasz kobieto zmien dilera:D

Ja mam problemy z wysławianiem się. Kiedy jestem zestresowany, zaczym się jąkać i seplenić....

Gość gość
'Ogólnie większosc ludzi jest brzydka, niczym specjalnym się nei wyrózniają' Wiekszosc ludzi jest brzydka? Nie rozumiem jak mozna byc tak ograniczonym umyslowo i uwazac, ze wiekszosc ludzi jest brzydka. Praktycznie w kazdej osobie mozna znalezc jedna ceche wygladu wyrozniajaca sie, charakterystyczna, ktora mozna uznac za ladna i oryginalna. Tylko do tego potrzeba krzty wyobrazni...

Gość gość
autorka tematu chyba pomyliła dresiarzy/pakerów i lanserów z nizinami spolecznymi :classic_cool:🖐️ Czy ty w ogole wiesz jak wyglądają niziny? jak wyglada zycie w barakach socjalnych? albo na wsi zabitej dechami, takiej naprawde zapyziałej gdzie jedynym zajeciem ludzi są plotki, bieganie za kurami i chodzenie do kościółka? Gdzie smierdzi krowim łajnem, zasięg GSM to jest tylko na zewnątrz max 3 kreski ?

Gość hwecvuueyvrdbcyuhj
E, tam, widuje patologie jak i normalnych biednych i jakos nie zauwazylam, by ci mezczyzni powalali uroda. wiesniackie ciuchy (rozumiem brak kasy), szlug w papie, czasem braki w uzebieniu. Fajne ciala maja robotnicy fizyczni, czesto sa opaleni-i to cialo i opalenizna dodaje im "uroku". Z moich obserwacji wynika jednak, ze najfajniejsi pod wzgledem wygladu, byli faceci z wioski, z ktorej pochodzi moj maz :D Tam moznabylo wybierac i nie byli na tamte czasy wcale jacys biedni :D Moj maz jest niezwykle przystojny-wysoki, niebieskooki brunet, nie pochodzi z patologii, ale szlugi pali :P Przez ostatnie 10 lat jednak zmienil sie jego wyglad-zaczal siwiec i przytyl, ale baby i tak sie slinia na jego widok.

Gość gość
ciekawy temat :D

Gość lanser
a juz mialem napisac ze zaraz ktos przyjdzie i wyjasni ze z nizin sa niunie a z wyzyn ktos inny a tu zonk :D

oczywiście i tu są pewne reguły, np. ludzi pochodzących z patologii często charakteryzuje tzw. twarz nieskalana myślą (jest grupa na fejsie, są zdjęcia- raczej nie ludzi z normalnych rodzin) :classic_cool: no i pełno jest platynowych blond niuniek, które nie potrafią się normalnie ubrac (choć teraz chyba bardziej mroczny image jest w modzie, sporo takich farbuje się na czarno) ht tp :/ /w ww.wioc ha. pl/318684,Kolejna-blond-solara coś takie spotkasz w środowiskach patologicznych i to jest FAKT OBIEKTYWNY, a nie żadne moje wymysły i upraszczanie świata ale zdarzają się takie i takie osobniki w obu grupach, generalnie ładnych jest mniej i większe ich stężenie jest jednak wśród normalnych

zresztą porównajcie wygląd ludzi z warsaw shore do wyglądu ludzi z uniwersytetu medycznego, no kurde, jest w tym jakaś prawidłowość wiem, że to ty podniosłeś ten temat

Gość Czarna79 bez logowania
cos w tym jest

Gość aron456
Bogaci mogą żyć pod kloszem i rodzice mają nad nimi większą kontrole dlatego mogą być nieśmiali i słabsi . Większość spraw załatwiają przez rodziców ich głównym zadaniem jest nauka i nic więcej , z racji ambitnych rodziców ( jakoś do kasy musieli dojść i mało kto wygrywa lotto , więc musieli ciężko pracować ) To rodzice im dają podobny przykład . A bogate dziewczyny są ładne bo maja bogatych tatusiów którzy wyrwali ich ładne mamusie :)

Gość lanser
nic nie podnosilem bo nie grzebie w smieciach co do zasady. rownei dorbze mozna napsiac ze juz samo posiadnai konta na fejsbuku pretenduje do grona nieskalanych mysla. mnie sie jednak wydaje ze ladnych jest wiecej wsrod prymitywow bo uroda to ich jedyny atut i o nia dbaja. inteligentni sie na niej tak bardzo nie skupiaja. co innego uroda a co inneog ubior.

Gość dresiarz blokers 666
Patologia to głupie karły z PiS mające durne dzieci nieodżywione! Wszystko to geny i genotip X! Kler musi pracować ńa ateistów!

Biedy i patologii jest najwięcej! PiS to śmiecie i frajernia! PiS to karły!

Tylko rasa aryjska! POLACZKI TO PODLUDZIE Z PIS!

Gość gość
Polki lecą na patologie stąd wydają ci się przystojni