Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutaśna..

Choroba psychiczna ?? Czy może reinkarnacja i wspomnienia z poprzedniego życia..

Polecane posty

Gość Smutaśna..

Hej mam 19 lat i..Ze mną coś jest nie tak :( mam wspomnienia że zostałam zgwałcona.. Widzę dokładnie tą sytuację w snach albo jak się zamyślę, ale nie pamiętam żeby coś takiego miało miejsce. Nie mogę patrzeć na filmy oparte na g***tach np. Bez Litości. Gdy widziałam jak ci mężczyźni gwałcą tą dziewczynę zaczęłam płakać i znów te wspomnienia wróciły.. o co chodzi z tym ? To że matka mnie biła to wiem, ale czasem mam wspomnienia których nie było. Że chciała mnie zadźgać np. No i wkręty mam że nikt mnie nie chce na świecie, boję się że mój facet tego nie wytrzyma i odejdzie.. z nim jeszcze jakoś sobie radzę ale bez niego nie mam pojęcia jak będzie moje życie wyglądało. Mam różne loty.. Słyszę oddech i czuję go na ramieniu na szyi gdy jestem sama w domu, teraz też czuję że ktoś trzyma rękę na moim ramieniu.. Nie boję się bo już się przyzwyczaiłam. Tylko niech mi ktoś powie o co tu chodzi ???

Gość gość
Hm, nikt nie odpowiedział Ci przez 2 lata. Więc mój wpis pewnie nie pomoże Tobie. Ale może ktoś będzie poszukiwać podobnego tematu. Reinkarnacja? Nie sądze. Rzekome wspomnienia zostały przez naukę zbadane opiisane i nie mają nic wspólnego z poprzednim życiem. Ale wracając do Ciebie. Pisałaś że matka Cię biła w dzieciństwie, to bardzo przykre doświadczenia które pozostawiły trwały slad w psychice. Istnieje coś takiego jak konfabulacje, rzekome wspomnienia. Mózg potrafi niekiedy wytworzyć wspomnienia które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Nie ma to nic wspólnego z chorobą psychiczną a już napewno nie z reinkarnacją. Twój mózg próbował sobie poradzić z trudnymi doswiadczeniami i w tym celu dopowiedział sobie wspomnienia. Dlaczego tak okrutne? Nie wiem. Trzeba zaznaczyć że konfabulacje nie mają nic wspólnego z kłamstwem, osoba która tego doświadcza ma w sobie wspomnienia które wydają jej się tak samo realne jak te prawdziwe. To mózg okłamuje tę osobę. Piszesz też że boisz się że twój facet Cię zostawi. Myślę że w związku z trudnymi doświadczeniami masz niskie poczucie własnej wartości. Może powinnaś o tym pogadać z nim? Myślę że też dobrze byłoby udać się może do psychologa, psychoterapeuty? To nie są lekarze od czubków jak niektórzy sobie myślą. Może by pomógł Ci z tymi trudnymi doświadczeniami, nie pozwól by zatruły Ci całe życie. Tak na koniec ostatnio w tv był reportaż o dziewczynce która twierdziła że kiedyś była indianką w poprzednim życiu. Okazało się że była ona chora na chorobę sierocą, jej mózg wymyślił jej wspomnienia by mogła latwiej sobie poradzić z trudną rzeczywistością.

Gość gość
powiem ci o co chodzi , to wszystko pochodzi ze świata snów w którym istniejemy równolegle i cały tamtejszy świat , jednak wiele rzeczy nie są takie same jak tu na jawie, inne wydarzenia . Chorzy na schizofrenie widzą bez spania tam to, co inni dopiero po zaśnięciu jednak wiele rzeczy tam to sprawy filozoficzne , baśniowe i duchowe . Aby nie przeżywać tam takich rzeczy jak próby gwałtu trzeba być zawsze wyspowiadaną i nie unikać kościoła. Najbardziej niebezpieczne dni to 23 dzień miesiąca oraz 29 i 30 dzień miesiąca . Ja staram się przed tymi dniami czuwać i nie spać w noce przed tymi dniami. Cały ten świat snów jest skomplikowany i wiedza którą mam wystarczy na książkę , a to i tak mniej niż 1 % całości.

Gość gość
ja tam stawiam na demony co do kościoła to lepiej unikać bo KK to pogaństwo udające chrześcijaństwo a tym samym nie czczą Boga a diabła te wszystkie objawienia w Fatimie to czort a figury i obrazy są zakazane tak mówi biblia zamiast słuchać jakiś ludzi czytajcie biblię

Gość gość
To Reptilianie próbują opanować twój umysł niszcząc twoją psychikę i zrobić z ciebie marionetkę. Oni mają Studnie Czasu w wielkim akceleratorze wokół jądra Ziemi który ładują setki lat by na ułamek sekundy wytworzyć miniaturową czarną dziurę dzięki której na chwilkę zaglądają w przyszłość i dzięki temu planują swoje działania. Zobaczyli coś ważnego, chcą użyć ciebie byś zabiła kogoś by ktoś ważny nigdy się nie narodził. Tak utrzymują władzę nad ludzkością i niszczą wszystkie przyszłe próby wyzwolenia Ludzkości. Nie daj się opanować! Los Ludzkości jest w twoich rękach! Albo Oni zwyciężą :(

Gość Reptilianin
weź przestań fakt chcemy opanować ziemię i zrobić z ludzi niewolników ale nie zaglądamy w przyszłość :O ludzie to jednak tępi są :D

Gość gość
Reptilianie zawsze ośmieszają mówiących Prawdę by Ludzie nic nie wiedzieli :(

Gość Reptilianin
prawda jest taka że już jesteś namierzony i masz czipa w d***e :D

Gość gość
to prawda że żyjemy jednocześnie w dwóch światach ten drugi to świat snów w którym dzieje się wiele ważnych spraw . Ja na temat świata snów wiem wiele i mógłbym zapisać wiele stron ale reptilianów tam nie ma. Natomiast musimy tam żyć , odżywiać się i mieć bezpieczne mieszkanie , chodzić do szkoły do pracy , mimo że obowiązują tam inne prawa fizyki . We śnie możemy zobaczyć wiele ostrzeżeń przed złymi wydarzeniami jakie mogą nas tu spotkać .

Gość gość
Lol Weź leki