Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mimo to ciagle sie patrzy

Polecane posty

Gość gość

"krecilem" kiedys z pewna dziwczyna, wiedziala ze mi sie podoba, ale zauwazylem, ze ona raz jest zainteresowana rozmowa ( zachowywala sie jakbym sie jej na prawde podobal ), a raz nie, dlatego przestalem sie do niej odzywac. nawet nie mowilem jej "czesc". Po jakis 2 tygodniach, jak zauwazylem ze sie czesto na mnie patrzy to chcialem z nia pogadac (stalem kilka metrow od niej i chcialem, zeby podeszla), ale zapytala "po co?", wiec odpuscilem. na drugi dzien najpierw odwrocila sie do tylu jak przechodzila obok, zeby na mnie spojrzec, a potem w tramwaju jak stanalem z kolega niedaleko niej ( nie bylo nigdzie indziej wolnego miejsca ) czesto na mnie patrzala/zerkala jak rozmawiala z kolezanka i jak ja zaczynalem cos mowic do kolegi (patrzyla sie i sluchala co mowie) ( ja ani razu sie na nia nie spojrzalem, widzialem katem oka ) i teraz takie pytanie do dziewczyn/kobiet czy ona tylko sie "drazni" , "bawi" czy jak to inaczej nazwac, czy moze sie jej jednak podobam i chcialaby, zebym znowu zagadal, ale ja wolalbym juz, zeby ona to zrobila.

Gość gość
p;odobasz jej sie, ale moze byc niesmiala w sotunku do ciebie (choc nie zawsze to widac)

Gość zaanetaaaaaaaaaaa
zagadaj do niej, na pewno na to czeka :)

Gość gość
to dlaczego ostatnio nie chciala nawet ze mna gadac... sytuacja dokladniej wygladala tak: stalem sam przed szkola, a ona przechodzila sama jakies 10m obok mnie i spojrzala sie na mnie, ja po chwili wolam ja czy ma chwile a ona stanela i pyta o czym chcesz gadac, ja kiwnalem glowa, zeby podeszla, a ona "po co" to powiedzialem "dobra..." i sie odwrocilem

Gość gość
Być może cię obgadywala. Wówczas tez patrzy sie na obiekt rozmowy.

Gość gość
napewno nie obgadywala/gadala o mnie ;)

Gość gość
nie* gadala o mnie*

Gość gość
Sytuacja jest taka, że o coś jest na Ciebie wkurzona, ale jej się podobasz więc się patrzy. Pytania "po co" maja na celu sprawdzenie czy Tobie choć troche zalezy. Ty to olewasz. Ale dalej jej sie podobasz, jest nieśmiała wobec Ciebie, być może wstydzi się swojego uporu jeśli chodzi o te pytania" po co" . W każdym razie jedno jest pewne czeka na twój ruch.

Gość gość
no mogla sie obrazic o to, ze z nia nie gadalem(olewalem ja)? i nie powiedzialem jej "czesc" jak na to czekala? no i jaki ja mam wykonac ten ruch? ja tez jestem niesmialy i nie jest mi latwo tym bardziej, ze (powtarzam sie) nie chciala ze mna gadc ;)

Gość zaanetaaaaaaaaaaa
Zrób coś nie czekaj, zagadaj do niej byle co, zapytaj czy sie umowicie na piwo czy gdzies albo ogolnie tak spotkac :) Możesz tez do niej zadzwonic... Mówie ci zrob to nie czekaj :) Nie bedziesz zalowal :) Powodzenia