Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warto obejrzeć

Kur_wy, szampan i lasery.. Tak się bawi policja w Bydgoszczy.

Polecane posty

Gość Warto obejrzeć

🖐️ http://skroc.pl/ae87 🖐️ Radiowóz bydgoskiej drogówki. Na przednim siedzeniu dziewczyna w policyjnym mundurze, szczerzy się do aparatu, wytyka język w stronę fotografa - najprawdopodobniej policjanta z bydgoskiej drogówki. Obok niej siedzi inny mundurowy. Widać jego dłoń i fragment munduru. :D Prostytutka pozuje do zdjęcia w mundurze bydgoskiego policjanta. Kobieta twierdzi, że funkcjonariusz na służbie -pożyczył- jej mundur po stosunku w radiowozie. Komenda wojewódzka wszczęła wewnętrzne śledztwo. - Policjanci przyjeżdżają tu nie po to, żeby pracować, ale żeby się z nami zabawiać - opowiada druga. - Miałam już dwa stosunki w radiowozie, nieraz piłam kawę z policjantami.:D 🖐️

Gość gość
Mężczyzna, który pracuje kilkaset metrów od miejsca, w którym stoi dziewczyna ze zdjęcia, potwierdza to - Widziałem, jak wsiadała do radiowozu. Albo jak bawiła się przy samochodzie policyjną, gumową pałką - opowiada. - Gdybym nagrał to wszystko i wrzucił do internetu, co tu się wyprawia, miałbym miliony wejść i w ch*** kasy. :D:D

Gość Anna Grey
Nie ma co sie dziwic po 6-tygodniowym kursie na policjanta:D🖐️