Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachliwa ona

Mam swój dom a boję się (?)w nim mieszkać....

Polecane posty

Gość strachliwa ona

Nie znoszę samotności. Kocham ten dom, ale nie umiem wyprowadzić się od rodziców... Mam 22 lata... Chciałabym być już całkowicie na swoim, mam możliwość... Tymczasem dom stoi pusty.... :( A tak marzyłam kiedyś o wyprowadzce..

Gość oooAndzia
Boisz się stac samodzielną. Tak ci wygodniej poprostu.

Gość gość
mam tak samo, ale ja musze w nim mieszkać co nie mam się gdzie podziać

Gość strachliwa ona
to takie głupie.. dom nie może stać pusty

Gość gość
Znajdz sobie faceta I wprowadz razem z nim.

Gość gość
Może weź sobie pieska? Pewnie boisz sie dorosłości i odpowiedzialności, i w sumie to normalne w tym wieku. Pies zawsze Cię pocieszy i dotrzyma towarzystwa :)

Na Kafe pełno jest historii o młodych samotnych kobietach lub młodych małżeństwach które przeprowadzają się do starego, nawiedzonego domu...

Gość gość
Witam Moi drodzy nie martwcie się powstaje nowy portal zakochasz.pl Darmowy i bez reklam. Można już zakładać sobie swoje konta i pomagać w rozwijaniu strony. Pozdrawiam

Pamiętam jak jedna dziewczyna opowiadała że po przeprowadzce do starego*, opuszczonego domu zaczęła być nocami sekszona przez zjawę. * - w przypadku osoby 20-25 letniej, "stary" to również np. 30-letni dom.

Gość gość
u mnie w mieszkaniu straszy. miszkam tu rok, ale mam to w d***e. Dzis matka mnie pytała czy sie kąpałam w nocy bo rano wannie było 5cm wody z korkiem. wiec albo ja albo ona lunatykuje. Zegarki czasem nam stawaly zaraz po 12, ale ja sobie to tlumacze ze jest zepsuty i tyle. żadne duchy gdyby chciały cos zrobic to by dawno zrobili.

Gość gość
kurde jak ja zazdroszcze tym ktorzy dostaja mieszkanie za nic . ja mimo iz chce sie wyniesc to nie mam dokad:( bede tkwila do usranej smeirci z rodzicami

Gość gość
Tez bym chciala miec sie gdzie wyprowadzic ;/ a nie wiecznie z rodzicami... ;/

Gość strachliwa ona
Dobrze wiem, że to głupie.. :( Nie, nie boję się samodzielności, bo teraz sama sobie kupuję jedzenie, opłacam wszystko, rachunki, kupuję rzeczy do domu... ale mimo, że wiem iż dobry moment na wyprowadzkę... To nie umiem pojąć decyzji. Również tak kiedyś miałam, że bardzo chciałam mieszkać sama. Sama o wszystkim decydować. Teraz siadła mi motywacja i szwankuje realizacja:) Rozumiem Was.. długo marzyłam o własnym...