Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojemu chłopakowi podoba się moja koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim chłopakiem 3 lata, już jakieś pół roku temu zapoznałam go z moją koleżanką z klasy i komentował do mnie że ładnie wyglądała, oglądał jej zdjęcia często na Fb i tak dalej. Wczoraj zapoznałam go z moją inną koleżanką, a dzisiaj powiedział mi że Kinga jest bardzo mądrą i fajną dziewczyną, i niby w żartach że podoba mu się ona... A wiem że to prawda bo wczoraj rozmawiał cały wieczór z nią, nic nie mam przeciwko ale po tych słowach co dzisiaj usłyszałam patrzę na to już inaczej.. W dodatku mieliśmy iść na koncert jutro, ale powiedział że musi się uczyć bo ma sesje i nie pójdziemy. A jak powiedziałam że ja idę jutro z Kingą, to nagle ma czas żeby jutro iść.. Czy ja przesadzam? Bo już nie wiem czy tak się tylko nakręciłam, czy rzeczywiście nieciekawie to wygląda?

Gość Dorcik123456789
Bawi się Tobą. Tak nie można! Bo w końcu Cię straci i zobaczy co stracił! Porozmawiaj z nim o tym, bądź szczera, powinien zrozumieć, a jak nie, to znaczy, że nie jest Ciebie wart.

Gość gość
Nie, nie przesadzasz. Alejesli to prawda to jest jakaś kpina - chłopak Ci powiedział, że inna dziewczyna ładnie wyglada, ze mu sie podoba? To napewno TWÓJ chłopak? Jaki chłopak mówi tak swojej dziewczynie :O?

nie miej do niego od razu pretensji i nie rob afery tylko zwroc na to uwage, zapytaj o co mu chodzi, bo na moje oko on to mowi specjalnie, tylko on sam wie w jakim celu i co chce tym gadaniem osiagnac.

Gość gość
no właśnie ;( dużo razy z nim rozmawiałam na ten temat, ale on twierdzi że przesadzam bo on żartował, i że nawet nie może wyrazić zdania o jakiejś dziewczynie... Tylko nie wie, że sprawia mi tym ogromną przykrość.

Gość Dorcik123456789
Po prostu powiedz, że jest Ci przykro, i żeby tak nie robił. Może zmięknie. A jak nic do niego nie dociera to zróbcie sobie przerwę.