Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość skyscapter

nie wiem co robic

Polecane posty

Gość skyscapter

Hej dziewczyny! B. licze na jakieś rady i za kazda bede b.wdzieczna! Jestem z nim rok, kochamy sie, na poczatku zwiazku bylam pewna,ze to ten jedyny! Az tu nagle z czasem zaczal sie ogladac na ulicy za takimi "dziweczkami",bez obrazy, poprostu nie moj styl (mini, deokldy i szpilki), zaczal mowic z duma o swojej bylej narzeczonej,ze wszyscy mowili o niej,ze ubiera sie jak dzi**a,ale w klubie mnostwo facetow sie do niej podwalalo i on byl dumny.. nawet mi mowi takie rzeczy,ze jak zaloze bluzke z dekoldem, to: "teraz wygladasz jak dziewczyna,ktora moge przedstawiac znajomym".. wkurza mnie to strasznie,bo ubieram sie kobieco, wszyscy to mowia,ale z klasa, nie chce wygladac jak dz***, szpilek tez niestety nie zaloze, nawet do kreacji na wieksze wyjscie,gdzie czasem trzeba, bo jestem b.wysoka i on jest rowny ze mna i nie chce wygladac smiesznie. No i takie jego komentarze czy spojzenia strasznie mnie dokluja i wprawiaja w kompleksy.. dobrze teraz,to czuje sie z nim tylko w domu.. Co mam robic? on sie nie zmieni, mi to w glowie wierci coraz wieksza dziure, a myslimy juz o przyszlosci, tylko teraz ja juz przez to nie wiem,czy chce byc z kims, dla kogo nie bede i tak nigdy najpiekniejsza,czy najseksowniejsza.. POMOCY!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować