Gość skyscapter Napisano Czerwiec 14, 2013 Hej dziewczyny! B. licze na jakieś rady i za kazda bede b.wdzieczna! Jestem z nim rok, kochamy sie, na poczatku zwiazku bylam pewna,ze to ten jedyny! Az tu nagle z czasem zaczal sie ogladac na ulicy za takimi "dziweczkami",bez obrazy, poprostu nie moj styl (mini, deokldy i szpilki), zaczal mowic z duma o swojej bylej narzeczonej,ze wszyscy mowili o niej,ze ubiera sie jak dzi**a,ale w klubie mnostwo facetow sie do niej podwalalo i on byl dumny.. nawet mi mowi takie rzeczy,ze jak zaloze bluzke z dekoldem, to: "teraz wygladasz jak dziewczyna,ktora moge przedstawiac znajomym".. wkurza mnie to strasznie,bo ubieram sie kobieco, wszyscy to mowia,ale z klasa, nie chce wygladac jak dz***, szpilek tez niestety nie zaloze, nawet do kreacji na wieksze wyjscie,gdzie czasem trzeba, bo jestem b.wysoka i on jest rowny ze mna i nie chce wygladac smiesznie. No i takie jego komentarze czy spojzenia strasznie mnie dokluja i wprawiaja w kompleksy.. dobrze teraz,to czuje sie z nim tylko w domu.. Co mam robic? on sie nie zmieni, mi to w glowie wierci coraz wieksza dziure, a myslimy juz o przyszlosci, tylko teraz ja juz przez to nie wiem,czy chce byc z kims, dla kogo nie bede i tak nigdy najpiekniejsza,czy najseksowniejsza.. POMOCY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach