Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co niskie kobiety zakładają szpile?

Polecane posty

Gość gość

przecież wyglądają wtedy komicznie, bo jak można wyglądać gdy obcas kończy się na wysokości kolan:D:D

Gość gość
mnie nie obchodzi twoja opinia jestem niska i nosze szpilki a ty zajmnij sie swoim zyciem masz kompleksy wyzywasz innych bo chcesz sie dowartosciowac

Gość gość
obscas konczy sie na wysokosci kolan? nie bardzo rozumiem :o a zakładają bo mają kompleksy i chcą się optycznie wydłuzyc i byc wyzsze :D

Gość mający ciało modela
potwierdzam, jako facet. Szczerze! To wygląda po prostu beznadziejnie i brzydko. Nieproporcjonalnie. Nie mówię tego złośliwie, ale dobrze radzę panie. Przestańcie.

Gość gość
ja nie mam kompleksow nie znasz mnie wiec nie oceniaj jestem niska nosze szpilki bo mi sie szpilki podobaja

Gość gość
i większosc niewysokich kobiet teraz sie oburzy i powie ze nie ma kompleksów ;) gdybyscie nie miały to byscie sie nie rzucały tak ;) ja mam 172cm a nosze szpilki choc niektorzy uwzają ze nie powinnam bo wtedy mam co najmniej 180cm wzrostu :o

Gość gość
No to w takim razie od dzisiaj chodze w sandalach i skarpetkach :(

Gość gość
z tym obcasem chodzi o to, że jesli bucik postawić o bok takiej to właśnie obcas tam by się kończył (patrzac od dołu) że też trzeba takie rzeczy tłumaczyć ludziom:P

Gość gość
żyrafa w szpilkach też nie wygląda za ładnie, lepsze już te niższe

Gość mający ciało modela
Tylko, że po co kobietom dodawać sobie wzrostu skoro niskie kobiety są atrakcyjne, a wysokie wyglądają jak paskudne monstra? Niskie kobiety są cudne, ale niskie kobiety w szpilach wyglądają pokracznie i groteskowo.

Gość gość
z tym obcasem chodzi o to, że jesli bucik postawić o bok takiej to właśnie obcas tam by się kończył (patrzac od dołu) że też trzeba takie rzeczy tłumaczyć ludziom Piszesz o karlach, a nie o niskich kobietach.

Gość gość
Przeciez niskie kobiety jak i wysokie wygladaja ladnie w szpilkach, ale wy macie z*****e problemy.

a moim zdaniem każda noga wygląda łądnie w szpilkach. Co za bzdurny temat, no autentycznie :):) Ja mam 1,60cm a zakładam często buty na obcasie. No dziwnie bym wyglądała w "mundurku służbowym" i klapkach :):)

co najwyżej sens miałby temat: po co kobiety z tłustymi łydkami zakładają szpilę, ale rzadko widuję, by się ktoś tak oszpecał

Gość gość
co najwyżej sens miałby temat: po co kobiety z tłustymi łydkami zakładają szpilę, ale rzadko widuję, by się ktoś tak oszpecał - ale szpilki wyszczuplają i wydłuzają optycznie nogi więc przy grubszych łydkach są nawet wskazane; pani z gruba łydą lepiej wygląda w szpilkach niz w balerinach!