nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libed666 napisał: byl tu podobno taki jeden wariat ktory nagral jak jaja naciaga na sloik po majonezie to bylo gdzies 2012 rok No to z grubsza slyszlaam ale moje ‚podniecanie ‚ sie ta historia to troszke przesadzone stwierdzenie srunka, podobnie jak twierdzenie ze Klaudiusz ma mozg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 40 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Moszna w słoiku po majonezie to nawet ja widziałem parę mcy temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 7 godzin temu nawet jego nazwisko jest ocenzurowane waawruuszzko się się nazywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, libed666 napisał: przeciez on od niego wyciagnal zdjecie pasztetowej i nawet w awatar sobie wstawial to nie o zdjecia matki chodzilo Dokładnie on raczej pénisy wyciaga a nie żadne matki czy cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 12 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Nadija* napisał: Ty nie potrafisz rozpoznać głupich podszywow, a co dopiero zdemaskować kogoś prywatne dane Oboje bystrością nie grzeszą, lil pedzia ktoś zaraz na wycieczkę weźmie to wróci potulny jak upośledzony baranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, UNA MADRE NORMALE napisał: Oboje bystrością nie grzeszą, lil pedzia ktoś zaraz na wycieczkę weźmie to wróci potulny jak upośledzony baranek ci sami ludzie przyjada co widmok ich wysylal ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libed666 napisał: ci sami ludzie przyjada co widmok ich wysylal ? mun na ciebie preezydenta naśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, dyskutant dla deebili napisał: mun na ciebie preezydenta naśle to pol biedy bardziej sie boje jak marjanke nasle bo od 2 lat do niej pisze podpisujac sie libed z kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, dyskutant dla deebili napisał: mun na ciebie preezydenta naśle Hahaha Nawrocki przyjdzie z ekipom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 43 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, dyskutant dla deebili napisał: nawet jego nazwisko jest ocenzurowane waawruuszzko się się nazywał Nie znam nikogo takiego. Ale kiedyś głośno tutaj było o żonkosiu, który umawiał się z jakąś dópą, ale żona chyba zalogowała się tutaj i chłopa złapała na gorącym uczynku, bo chyba miała jakieś podejrzenia. Może coś przekręciłam i nie ten dział. A moze jednak nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libed666 napisał: to pol biedy bardziej sie boje jak marjanke nasle bo od 2 lat do niej pisze podpisujac sie libed z kafeterii On pisze do szreiber? Ja p… jaki to jest czub Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 7 godzin temu co trzeba meic we lbie zeby wziac sobie jakis awatar podpisac sie libed i pisac do jakiejs ...yki ktora w necie pokazuje rzeczy w stylu "jade zrobic sobie nowe cycki" to sie na pewno leczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, nocna.zmiana napisał: On pisze do szreiber? Ja p… jaki to jest czub no nawet jak sie nacpal to wkleil zrzut nie pamietam juz czy z tego konta mariano czy z innego jeszcze jakby to bylo jednorazowe to by mozna napisac ze sie nacpal i mu odbilo ale on nawalal do niej x czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libed666 napisał: co trzeba meic we lbie zeby wziac sobie jakis awatar podpisac sie libed i pisac do jakiejs ...yki ktora w necie pokazuje rzeczy w stylu "jade zrobic sobie nowe cycki" to sie na pewno leczy ja bym uważał bo marianka jest na cyklu, pis dostał paczkę z USA od trumpa ze śmiesznymi substancjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ale to na bank jakis bezrobol musi być jednak mieć 577 nickow na 14 portalach i robić takie rzeczy od 16 lat to serio trzeba mieć duzo wolnego czasu zazdroszczę w sumie Edytowano 7 godzin temu przez nocna.zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 7 godzin temu nawet mnie to smieszylo ale zryta banie trzeba meic niezle. cos jej tam pisal ze sie smieje z pisu nie wiem czy liczyl ze ty wpadnie i mnie op.rdoli czy o co mu chodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 12 Napisano 7 godzin temu Idźcie na priv, będziecie mniej żenujący. https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/383/359/d1a.png 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, UNA MADRE NORMALE napisał: Idźcie na priv, będziecie mniej żenujący. Sam sobie idź z jakimś Heńkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu Swoja droga tak jak jestem przeciwna zabiegom W sensie ze je zawsze widać nie warto itd tak szczerze to co Marianka zrobila czyli ze starej suchej klempy przeistoczyła sie w dziewczęca pyzę to to jest naprawde szacun dla chirurgow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 12 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, libed666 napisał: co trzeba meic we lbie zeby wziac sobie jakis awatar podpisac sie libed i pisac do jakiejs ...yki ktora w necie pokazuje rzeczy w stylu "jade zrobic sobie nowe cycki" to sie na pewno leczy To był awatar wstawiony tylko pod screen, właśnie tak wami tj tobą i szaloną kurtyzanką cały czas ludzie manipulują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 7 godzin temu (edytowany) jak na razie ma wynik 2:2 w klatce, nie ma to jak tradycyjna rola kobiety Edytowano 7 godzin temu przez dyskutant dla deebili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyskutant dla deebili 6 Napisano 7 godzin temu nauki syna bożego 7 nie poszły na marne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 700 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sam sobie idź z jakimś Heńkiem a ty znów jesteś "team libed" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, UNA MADRE NORMALE napisał: To był awatar wstawiony tylko pod screen, właśnie tak wami tj tobą i szaloną kurtyzanką cały czas ludzie manipulują Kurtyzana to mówią ze twoja stara była temu jesteś wściekły od 40 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 82 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, nocna.zmiana napisał: Swoja droga tak jak jestem przeciwna zabiegom W sensie ze je zawsze widać nie warto itd tak szczerze to co Marianka zrobila czyli ze starej suchej klempy przeistoczyła sie w dziewczęca pyzę to to jest naprawde szacun dla chirurgow Stara? Jej rocznik był dla mnie szokiem xD zaburzona kobieta jak Ela gawin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 28 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Stara? Jej rocznik był dla mnie szokiem xD zaburzona kobieta jak Ela gawin No z wygladu, nie wiem ile ona ma lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, UNA MADRE NORMALE napisał: To był awatar wstawiony tylko pod screen, właśnie tak wami tj tobą i szaloną kurtyzanką cały czas ludzie manipulują tak tak a ten gosc ktoremu domalowales czarne wlosy zeby zakryc lysine i zarost troche tez to tez byl szasza z internetow a nie ty musiales sie ostro napalic na te cpunke pewnie temu ze troche chlopa przypomina z twarzy ze sie tak wystawiles nie chce mi sie tego szukac bo moze zrobiles w photoshopie a tam sie da warstwy zdjac i dopiero by byla beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 12 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: a ty znów jesteś "team libed" ? Łysa to chorągiew... ciesz się, że nie jest facetem, bo by ci wmawiała, że wbijasz jej na priv i proponujesz randki w Pierdopawłowsku Kamczackim xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 12 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libed666 napisał: tak tak a ten gosc ktoremu domalowales czarne wlosy zeby zakryc lysine i zarost troche tez to tez byl szasza z internetow a nie ty musiales sie ostro napalic na te cpunke pewnie temu ze troche chlopa przypomina z twarzy ze sie tak wystawiles nie chce mi sie tego szukac bo moze zrobiles w photoshopie a tam sie da warstwy zdjac i dopiero by byla beka Co ty ...isz człowieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 6 Napisano 7 godzin temu dobra ogladam mecz szkoda czasu marnowac na moona juz sie uspokoil to nie jest taki bekowy musze tez testament spisac bo ekipa jedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach