Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fireblade

dieta ketogeniczna - relacja z postępów

Polecane posty

Gość fireblade

Witajcie! DEziś mija 5 dzien mojej diety ketogenicznej. Zakładam ten wątek, ponieważ chce pokonać 17 kg nadwage, wyrzezbić brzuch i nadać mojemu ciału jego dawny blask. Zrobić to zamierzam na tym forum, żabym nie osłabła w staraniach :) Mam zamiar dorzucać zdjęcia jak przełamię wstyd :P Jako że ważę 75 kg przy wzroście 167 jest ze mnie niezły pączek;/ Moja masa tłuszczy qwynosi 35 % daltego moje dni będą zawierać: 104g białka 140g tłuszczy od poniedziłąku do soboty wieczorem, w sobotę wieczorem zjem pierwaszą z porcji 400 gramów węgli ( 100 g) i resztę w sobotę. Jako że nie spożywam warzyw, należy uzupełnić witaminy, a więc zakupiłam witaminy i mikroelementy przeznaczone dla osób stosujących tę dietę :D OK, postaram się jutro wrzucić 1 fotkę mojego paskudnego ciała, żeby nie być gołosłowną. Tyłam 2 lata. Mam nadzieję że po 1,5 znów założę kostium kąpielowy ;) Pozdarwiam Was

Gość gość
A możesz pisać swój jadłospis ? :)

Gość gość
Przykładowy, z jednego dnia :)

Hej, Jak rozumiem robisz sobie CKD z doładowaniami ? Jeśli dowalisz 400g węgli to Twoja insulina pójdzie w kosmos i pojawi się mega głód. Ryzykowne moim zdaniem.

Gość gość
wieczorem tyle węgli to chyba nie jest dobry pomysł