Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytreu

Brak pracy mnie dobija. W którym województwie najłatwiej?

Polecane posty

Gość ytreu

Myślę o wyprowadzce w inny rejon...

Gość gość
maz. - warszawa

Gość ytreu
ale tam tez sa najwyzsze koszty utrzymania :(

Gość Mam to samoo
Śląsk to masakra, pomimo tego co się słyszy. Nie ma pracy :(

Gość gość
Taa warszawa, ja 2 mc pracy szukam po tym jak poprzednia firma splajtowala. Na jedno miejsce maja po 1500 zgloszen, cud jak cv odczytaja a potem pensja 1700 netto, smiech na sali.

Gość gość
na pewno nie w mazowieckim, szukam tu już ponad rok. Wydaje mi się, że wszędzie jest tak samo.

Gość sfahjh
Szydłowiec woj mazowieckie Raj na ziemi. Praca czeka na każdego

Gość ojgen
a może jednak jakieś kobiety będą zainteresowane, postaram się wkleić tu link do strony prawidłowo ale psikus może się zdarzyć , przede wszystkim to 'Kobiety mile widziane *Podstawowa znajomość angielskiego będzie dodatkowym atutem' -------------------------------------------------------------------------------------------------- Szkolenia Operatorów Kontroli Bezpieczeństwa 11.06.2013 Szansa na zdobycie ciekawej pracy w porcie lotniczym Konsalnet prowadzi Ośrodek Szkoleniowy Ochrony Lotnictwa Cywilnego, w którym kształci osoby przygotowujące sie do pracy na stanowisku Operatora Kontroli Bezpieczeństwa. Zachęcamy wszystkich zainteresowanych zdobyciem cikawego zawodu i mozliwościa interesującej i odpowiedzialnej pracy do zapoznania sie z ofertą szkolenia. Operator Kontroli Bezpieczeństwa ma za zadanie stosowanie technicznych lub innych środków w celu identyfikacji przedmiotów zabronionych. Głównym celem kontroli bezpieczeństwa jest zapobieganie wprowadzaniu przedmiotów zabronionych do strefy zastrzeżonej lotniska lub na pokład samolotu. Kontrola bezpieczeństwa obejmuje kontrolę: •Pasażerów i bagażu kabinowego; •Bagażu rejestrowanego; •Ładunków i poczty (Cargo). Kontrolę bezpieczeństwa przeprowadza się przy zastosowaniu: •Kontroli manualnej; •Bramki do wykrywania metali; •Psów do wykrywania materiałów wybuchowych; •Ręcznego wykrywacza metali; •Systemu Pasków próbnych do badania reakcji chemicznych; •wykrywania materiałów wybuchowych; •Urządzenia rentgenowskiego; •Urządzenie do wykrywania śladowych ilości materiałów wybuchowych; Wymagania: Licencja pracownika ochrony fizycznej Wysoka kultura osobista Spostrzegawczość Opanowanie Umiejętność pracy w sytuacji stresu i presji czasu Kobiety mile widziane *Podstawowa znajomość angielskiego będzie dodatkowym atutem Oferujemy: - Pakiet szkoleń wymaganych i przygotowujących do przystąpienia do egzaminu na Operatora Kontroli Bezpieczeństwa w Urzędzie Lotnictwa Cywilnego - Ciekawą pracę w Porcie Lotniczym lub w firmie okołolotniskowej - Ciągły rozwój kwalifikacji zawodowych Osoby zainteresowane proszone są o kontakt: E-mail: michal.sosin@konsalnet.pl http://www.konsalnet.pl/szkolenia-operatorow-kontroli-bezpieczenstwa,aktualnosci,208,6,1,pl