Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona _ gruszka

Ma ktoś konto na badoo?????

Polecane posty

Gość zielona _ gruszka

Zastanawiam się nad założeniem...jakie macie doświadczenia???

Gość zielona _ gruszka
uppppppppppppppp

Gość Marcin ma konto na badoo
:P

Gość gość
Siostra ma od ok 6 miesięcy, co róż wyrywa kolesi z którymi spotyka się w realu.

Gość gość
moja siostra r***a sie z nimi :)

Gość gość
up

Gość gość
Miałem z miesiąc ,dla mnie może i ciekawa alternatywa poznawania ludzi dla zapracowanych lub nieśmiałych. Ja osobiście nie umiałem poznawac na nim osób ,jakoś nie wiedziałem o czym pisac z zupełnie obcą osobą. Nawet jak ktos mi się podobał jakos ciezko nawiazac mi było relacje. Lepiej normalnie podejsc i porozmawiac to nie boli ;) Twoja sprawa ,jak chcesz to załóż przecież nikt Ci nic nie zrobi.

Gość aga6546
nic ciekawego tam sie nie dzieje, mialam juz 3 razy i usunelam te konta.

Gość kolakija
A po co chcesz tam założyć konto? Żeby sobie pogadać z kimś przez internet czy żeby kogoś poznać? Miałam tam konto przez jakiś czas i powiem Ci, że dużo ludzi, ale bardzo specyficznych. Mimo, że miałam zaznaczone, że szukam miłości, to i tak bardzo wielu facetów odzywało się do mnie w celu namówienia na seks. I to mi się mocno nie podobało, dlatego szybko stamtąd się zwinęłam. Ale innym może się to podobać, generalnie luźna atmosfera tam jest i ludzie są chętni do rozmów. Gorzej z poważnymi rozmowami i znajomościami, a ja właśnie tego szukałam, dlatego przeniosłam się na mydwoje i tam znalazłam swojego obecnego narzeczonego. Ale tak jak mówię: ja szukałam poważnej znajomości, dlatego się przeniosłam, badoo nie spełniło moich oczekiwań. Ale dla niektórych może być to dobra opcja, żeby sobie pogadać przez internet bez żadnych zobowiązań.