Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was pamięta polskiego Big Brothera - Manuele, Klaudiusza, Gulczasa ??

Polecane posty

Gość gość

tęsknie za tymi czasami, gdy zasiadałam przed telewizorem i sledzilam losy mieszkancow a w nocy na Canal+ ogladac dalej bez cenzury...

Gość gość
teraz juz bys tak nie siedziała, bo za duzo było tego typu programow ale też ich pamiętam i większość mile wspominam

Gość gość
jeszcze przypomina mi sie: Agent Wyprawa Robinson (i ten przystojniak Marcin :D , oglądalam to zeby na niego popatrzec) Kawaler do wziecia ... i te laski, ktore robili z siebie kretynki, eh ;) Najsłabsze ogniwo i boska Kazia Szczuka

Gość gość
Ja pamietam rok 2000 lub 2001, moj pierwszy rok na studiach. Nasz pokoj w akademiku byl zawalony ludzmi, bo jako jedne z nielicznych mialysmy telewizor, wiec ludzie sie schodzili ogladac to "cudo" Big Brother, czyli pierwsze reality show w Polsce, hahaha. Ja nie tyle dobrze wspominam to show, ale te czasy mojej mlodosci, az sie lezka w oku kreci. A teraz mieszkam na innym kontynencie, stare znajomosci ze studiow powoli sie rozplynely, a ja czasami tylko wchodze na Kafe,zeby sobie popisac po polsku I posmiac sie, bo to forum jest, ze tak powiem "wyjatkowo specyficzne" haha. Dobrej nocki wszystkim zycze, ja ide ogladac z mezem film.

Gość gość
pierwsza edycja zdecydowanie najlepsza była ja kibicowałam gośce pamiętacie ją ona była w finałowej trójce alicja świętojebliwa panienka co to się modliła o bogu dużo gadała a jak ktoś miał cyfrę mógł oglądać na żywo widział jak ona nawalona chodziła gulczas z klaudiuszem sztywną ją zanosili do łóżka ciekawe dlaczego tego nie pokazywali o 20.00 potem

Gość gość
Pamiętam, ze kochałam się wtedy w Grześku, tym z Mielca :P miałam 11 lat :P

Gość gość
Gulczaaas, a jak myślisz? :D

Gość gość
A mi podobał się Piotr Lato :)

Gość gość
monika myślała że karierę wielką zrobi bo pod prysznicem zaśpiewała

Gość gość
Manuela była najlepsza ;)

Gość gość
oni tam wszyscy byli fajni super się to oglądało powinni zrobić na nowo

Gość gość
Manuela zawsze tłuste włosy miała ;p

Gość gość
nie zrobią... 1. dyrektor programowy TVNu jest inny 2. taką ekipe znalezc jak wtedy byloby bardzo trudno...druga edycja jeszcze była w miare, ale trzecia to juz tragedia. Czwarta to kazdy widzial - Jola Rutowicz :O 3. teraz jest moda na programy typu: śpiewanie (wycie), tańce i ''talenty''

Gość gość
pamietam ;) ja kupowałam to cos, były tam kasety VHS z tym czego nie pokazali w tv + najlepsze fragmenty ;) miałam tego wiecej ale tez mi matka wyrzucila jak robila sprzatanie... Gulczasa dawno temu widziałam na zywo i Piotra Lato w Warszawie. A kibicowałam Manueli i Gulczasowi :P Były tez Dwa Swiaty na Polsacie ale to jakos mniej mnie wciągnelo, nie pamietam kto tam nawet był

Gość 223234234
Kiedyś było fajne, bo w takim Big Brotherze był mix osobowości, wieku, sylwetek. A potem jak robili podobne programy (dalsze części np. Baru) to już wszyscy wyglądali tak samo - młodzi, opaleni, seksowni. Postawiono na promocje seksu po prostu.

Gość 223234234
Kto wygrał drugą część? Bo w trzeciej Marzena, w czwartej Jola Rutowicz.

Gość Migotka co zdeptała kotka
Hehe to były czasy. Gulczas jak przyjechał do mojej małej miejscowości to po gębie dostał.Ja chciałam mieć tak samo jak Monika rozjaśnione pasma, zrobiłam to wodą utlenioną. ;) A pamiętacie Irka-kosmite chyba z dalszych edycji BB. Był gościem na pewnej imprezie i naćpany po podłodze się kulał i cały trzasł. :)

Gość gość
Agenta chyba nie oglądalam ale Kawalera do wzięcia pamietam :D jedna z tych dziewczyn ciezko choruje, czytalam w jakiejs gazecie ,a z Karoliną z Żywca nie wyszło. Laska chciała się wypromowac , a ''kawaler'' mowil potem w wywiadze ze zaluje, ze wystapil w tym programie.

Gość gość
druga edycje wygrała taka Marzena, malo znana

Gość 223234234
W drugiej części była Agnieszka Lorek, pamiętacie? Ona się związała z tym Irkiem po zakończeniu programu. A Monika Sewioło ponoć oszalała, tzn. woda sodowa jej uderzyła do głowy, rozwiodła się z mężem i związała się z jakimś starym reżyserem. A Gulczas ponoć brudas straszny, nie mył się, tak słyszałam.

Gość 223234234
skoro drugą Marzena (ja ją pamiętam dobrze), to kto wygrał trzecią (tam gdzie była Frytka)?

Gość gość
W II edycji był tez taki komik- brzuchomówca - Wojtek Glanc, ktory jakis czas temu chcial popelnic publiczne samobojstwo na youtube, okazalo sie ze jest chory psychicznie

Gość Migotka co zdeptała kotka
tam gdzie była Frytka był ken i Barbie

Gość gość
Ken to był w III edycji...

Gość 223234234
A w pierwszej edycji jako pierwsza odeszła Anna Barańska, miała coś kolo 45 lat. Zmarła po programie. Z wiki: Zwycięzcą pierwszej polskiej edycji został Janusz Dzięcioł, drugą edycję wygrała Marzena Wieczorek, trzecią Piotr Borucki, czwartą – Jolanta Rutowicz, piątą (VIP) Jarosław Jakimowicz, a piątą (zwykłą) Janusz Strączek. AAA, TEN PIOTR! Ten Chemik, co się miział z taką Monika modelką.

Gość gość
Co do Moniki to na 100% wzięla rozwód, przeprowadziła się do Warszawy, chciala rozwijać kariere w muzyce, ale nie wyszło. Kilka wywiadów, sesja w Playboyu, CKM i dziewczynie odwaliło. Klaudiusz to wiadomo jak skonczyl - telezakupy Mango Piotr Lato jak mowilam jest bardzo fajnym,sympatycznym facetem ;)

Gość gość
223234234 - Anna Barańska nie zmarla po programie, tylko jakos w 2010 roku. Została zamordowana w Lublinie, z tego co pisali, ktos ją napadł ,ona stawiała opór i dostała cegłą w głowe (?), nie przezyla.