Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rywalizacja w związku.On we wszytskim musi byc najlepszy i ciągle mnie poucza!!

Polecane posty

Gość gość

We szystkim chce być mistrzem...ok ja dopiero zrobiłam prawko więc biore sobie do serca jego rady...Uczył mnie jezdzić na nartach nie miałam z tym problemu...Ale ja np jezdze konno.On nie mogł znieśc tego że on nie umie..Zaczał się uczyć,jak babka zwracała mu uwage przezywał to strasznie....Postawił za punkt honoru jezdzić tak jak ja...Jego cytat "tak ci zazdrosciłem ja tez tak muszę" wstaje o 7rano i jezdzi co dziennie.Uparł się że będzie jezdził na temperamentnym koniu...Oczywiście najczestsze zdanie ktore mówi to "ja sie nie boje"Jak powiedziałam że pojade zkolezanką sama to on musi z nami...MAM sama nie jezdzić (pewnie zebym przypadkiem nie ćwiczyła bo przecież on postawił sobie punkt honoru mnie przegonic)wszystko musi robic idealnie...Dzis bylismy w stajni i znów jego złote rady jakie wyczytał w ksiązce...."zle zdejmujesz siodło,powinnaś włozyć tak ręke"Na pytanie co się stanie jak zdejme je tak poza tym że będzie mi mniej wygodniej??"Odpowiedział że "niby nic////To ja się już wkurzyłam i mówie brzydko "to sie nie wpie**alaj do kazdego mojego ruchu"

Gość gość
bghj

Gość gość
co za idiota, gratuluje znakomitego wyboru

troche chore te zachowania twojego faceta. czy on jest narcyzem, zakochanym w sobie i swoich poczynaniach?