Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy maz na porodowce przy wywolywaniu?

Polecane posty

Gość gość

jestem w szpitalu po terminie. maja mi podawac dzis oksy. czy jak juz bedzie reakcja na oksy to moze juz byc maz ze mna? bo odwiedziny od 13. a kroplowka pewnie wczesniej.

Gość gość
pomozcie kobiety bo nie wiem kiedy.po niego dzwonic :) mamy 20 km do szpitala i nie chce zeby niepotrzebnie.siedzial w aucie czy gdzies bo na oddziale.nie wolno do 13. a nie wiem przy czym go wpuszcza na porodowke a musze miec go do marudzenoa :)

U mnie w szpitalu odwiedziny były od rana, zresztą oxy podano mi popołudniu, więc mąż przyjechał od razu jak się dowiedziałam że mi ją podadzą. Jeśli personel wie, że chcecie poród rodzinny to nie sądzę żeby robili problem z wpuszczeniem męża na salę. U mnie oxy zaczęła działać jakieś 20 min. po podaniu, a urodziłam 4 h później.

Gość gość
skoro to ma być poród rodzinny to mąż może być od początku. Tu obowiązują inne zasady niż przy "odwiedzinach". ja dostałam kroplówkę o 8.00, pisałam zeby sie nie spieszył ale ok 9.00 był już ze mna a o 11.30 urodziłam synka.

Gość gość
Ja miałam kroplówkę o 8 z tym że podaną na sali przed porodowej gdzie nie może być os.towarzyszącej. O 10 zaczeły mi się skurcze. Mąż krążył pod szpitalem od 9. Kazali mi go zawołać ok 12 jak już byli pewni, że to właściwa akcja porodowa się rozkręca i przenoszą mnie na porodówkę.