Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pennyyy

wiaderko kąpielowe zamiast wanienki

Polecane posty

Gość gość
"po co kupować jak zwykłe wiadro to to samo " ____ To nie jest to samo. Zwykłe wiadro nie jest wyprofilowane, nie ma wyprofilowanego dna, tylko kanciaste. O ile przy noworodku to nie ma najmniejszej różnicy, bo on i tak nie dotyka bo jest za mały, dla większego niemowlaka różnica jest zasadnicza.

Gość gość
Ogólnie jak widać na załączonych filmach w Polsce dla kontrastu kąpiel to dla dziecka przykre przeżycie - woda na centymetr (bo takie są absurdalne zalecenia), szybkie nerwowe ruchy, płacz... i środki na AZS. :o

Gość HAHAHA!
"Ogólnie jak widać na załączonych filmach w Polsce dla kontrastu kąpiel to dla dziecka przykre przeżycie - woda na centymetr (bo takie są absurdalne zalecenia), szybkie nerwowe ruchy, płacz... i środki na AZS." HAHAHAHA! GENIALNE! :D TO PRAWDA!

Gość pennyyy
jako autorka tematu widzę, że kafeterianki nie czytają ze zrozumieniem, delikatnie mówiąc. moje pytanie brzmiało, kto używał i jak się sprawdza. filimiki na youtube mogę sobie sama poszukać bez spamowania i głupiego gadania że mogę sobie w zwykłym wiadrze wykąpać. jeśli nie używałyście - proszę się nie wypowiadać.

Gość gość
Zgadzam sie z postem z 15.06.13 ;)

Gość gość
ja mam takie wiaderko :) plusy - dziecko jest w wodzie zanurzone wiec sie nie wyziębia jak np lezac na podpórce w wanience ( bo wanienke z podpórka tez mam), nie dostanie mu sie woda do noska czy uszka i to chyba wszystko...niby dobre na kolki czy bóle brzuszka bo brzuszek jest zanurzony w wodzie. minusy - trudno umyc dziecko bo wiaderko ma mało miejsca, trzymajac dziecku głowke i myc jednoczesnie jest ciezko - ja myłam z mezem który podtrzymywał dziecko a ja myłam, miałam obawy co z nózkami czy sobie nie poskręca bo jak dziecko nie siedzi czy nie stoi to te nózki tak dziwnie sie tam skręcają. sumujac- zadna rewelacja, z czasem moje d ziecko zaczeło sie dziwnie wyginac w tym widerku , bywało ze nózke wykładało nawet na zewnatrz wiaderka wiec je odstawilismy bo miałam wrazenie ze jest jej niewygodnie i jednak za ciasno. moze to jest lepsze dla takiego malutkiego dziecka co jeszcze ma taka skuloną pozycję. ja chyba to wiadero ze pózno kupiłam.

Gość pennyyy
w końcu jakaś sensowna wypowiedź, na coś takiego czekałam, dzięki :)