Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ależ piękna jest ta księżniczka Arabii Saudyjskiej!!

Polecane posty

Gość gość

Zachwycająca!!! Wygląda jak Szeherezada z Baśni 1000 i jednej nocy. Jest to najpękniejsza kobieta jaką w życiu widziałem, ci Arabowie to mają dobre geny. Zawsze podobały mi się kobiety o semickiej urodzie, szkoda że muszą się tak opatulać:( http://kobieta.dziennik.pl/piekna-i-zdrowa/galeria/430192,2,ksiezna-ameerah-bint-aidan-bin-nayef-al-taweel-w-polsce-galeria-zdjec.html A Tuskowa wygląda przy niej beznadziejnie...te obwisłe ramiona, pomięta sukienka..tragedia:o

Gość gość
Niech nikt nie mówi, ze Polki są pięknę, bo to bzdura! Dla takiej kobiety jak ta księżniczka zmieniłbym religię:) Arabki TAK!!! Arabowie NIE!

Gość gość
Przepiekna i z klasa! Jestem pod wrażeniem jej urody. Przy niej to chyba każda kobieta wygląda blado, nie umywa się do niej jakaś Siwiec, czy Krupa. Ma piękne włosy- grube błyszące. Brak słów, potwierdzam opinie autora, zachwycajaca

Gość gość
przepiekna. Ciekawe czy ma wycieta lechtaczke, hahahahahahah!!!!!!!

Gość gość
" Ciekawe czy ma wycieta lechtaczke,ę To rytual popularny w Czarnej Afryce nie tylko przez muzulmanow ale takze Chrzescijan i Zydow w tamtych rejonach. To nie ma nic wspolnego z religia A ksiezniczka coz...zatykajaco piekna kobieta

Gość gość
sliczna a temu z drugiego posta juz zal d*psko scisnal:D

Gość gość
a mnie sie nie podoba az tak. Jest ;adna, ale w skali do 10 u mnie bylaby nie wyzej niz na 6

Gość nie000
Piękna kobieta a POlszewikom jak zwykle żal d*psko ściska, bo mają wyblakłą Tuskową i ''uwolnić orkę'' Komoruskiego vel. Szczynukowicza (dziadzio Bronka - czekista, przywłaszczył sobie cudze nazwisko, bo wstydził się prawdziwego) :D :D

Gość Marek.kl
"a mnie sie nie podoba az tak. Jest ;adna, ale w skali do 10 u mnie bylaby nie wyzej niz na 6" Takie coś mogła napisać tylko stara, zaniedbana ropucha :D Piękna jest! Mógłbym mieć z nią dzieci. A teraz macie dla porównania do polskiej "sex bomby" i "piękności" do Natalii Siwiec:D http://rozrywka.dziennik.pl/plotki/galeria/430269,2,celebrytki-ktore-maja-ambitne-plany-podboju-show-biznesu-galeria-zdjec.html Księżniczka Saudyjska jest piękna, naturalna i z klasą. Nie to co to czupiradło z obwisłymi ramionami - Małgorzatat Tusk, czy plastik bombastik Siwiec!

Gość gość
"Piękna kobieta a POlszewikom jak zwykle żal d*psko ściska, bo mają wyblakłą Tuskową i ''uwolnić orkę'' Komoruskiego vel. Szczynukowicza" Buahahaha dokładnie. Doskonale powiedziane:D Bajeczna Księżniczka wystąpiła w Kongresie Kobiet, oj słabo wyglądały te feministki przy Księżniczce. Nie mówiąc o wielorybie Komoruskiej :D

Gość gość
"w ciemnej i zawszonej Arabii Saudyjskiej kobiety sa obrzezane wiec moze ta slicznotka nie ma c*pki Chcielibyscie dmuchac lale bez zewnetrznych warg? Bez c*puchy? Saudyjki muszą nosić burki i zakrywać twarze. Za złamanie tego przepisu grozi kara cielesna. Jak wroci do domu, to dostanie lane na goly tylek z okaleczona c*pka? Wlosy pewnie tez ma takie ciemne i grube na d*psku Ladna czy nie to sprawa gustu ale Arabka to nie czlowiek i tyle" Takie coś mogła napisać tylko zaniedbana, pomarszczona, blada, tłusta ropucha jaką niewątpliwie jesteś:D:D:D: Księżniczka nie dość, że piękna, to jeszcze inteligentna, wykształcona i z klasą:) dla niej przyjąłbym islam A Tuskowa wygląda jak baba z zapadłej wiochy z nieumytymi włosami i galaretowatą bladą skórą:( Ble "płemieł "Tusk były czyściciel okien na wysokości spotkali się z jej wysokością Księżniczką ... "błakuje" tylko HRABIOWEJ KUMOROWSKIEJ (celowo użyłem hrabiowej nie hrabiny) i jej męża Hrabiego ze wsi, z Budy.:D:D

Gość gość
różnica między księżniczką arabską a tuskową jest taka, jak między oszlifowanym wielkim brylantem, a brudnym kamieniem :D

Gość gość
Takie coś mogła napisać tylko stara, zaniedbana ropucha smiech.gif--- nie obrazaj... ty zapewne jestes jednym z prawiczkow, ktorzy jedyna laske jaka mieli to ta noszona na codzien w gaciach... ewentualnie w rece :P nie jestem ani stara, ani zaniebana ani tymbardziej ropucha :P Mam do niej podobny typ urody nawet i jestem zwyczajnie szczera- ladna babka, ale bez rewelacji JAK DLA MNIE sa rozne gusta- gdybys nie wiedzial. panie typu siwiec nawet 3 w mojej skali do 10 nie osiagaja i jak najbardziej cenie naturalnosc.

Gość gość
Małgorzata Tusk wygląda jak wystawca towarów w biedronce. Nawet ja jako facet nie wyszedłbym nigdy w niewypraowanej koszuli, a ona...pomięta sukienka, odrosty, zero makijażu, odkryte ramiona, zaniedbane dłonie, rozlazłe ciało...Ohyda Małgorzatat Tusk w tym czarownym fartuchu wygląda jak POkojowka księżnej :D

Gość gość
jak mozna porownywac kobiete ktora moglaby byc matka tej ksieznicznki, do niej samej? wtf? p********ilo was juz do reszty... siebie do swoich dziadkow porownujecie??

Gość gość
"Mam do niej podobny typ urody nawet i jestem zwyczajnie szczera- ladna babka, ale bez rewelacji JAK DLA MNIE" Jasne jasne..... "prawie" i "podobny" czyni wielką różnicę Btw. nie masz gustu :D

Gość gość
"jak mozna porownywac kobiete ktora moglaby byc matka tej ksieznicznki, do niej samej? wtf? p********ilo was juz do reszty... siebie do swoich dziadkow porownujecie??" Ależ proszę bardzo: moge porównać księżniczke do Kasi Tusk, która jest de facto młodsza od księzniczki Saudyjskiej o 5 lat. I co? Katarzyna Tusk - to przy tej arabskiej księżnej prawdziwy kocmołuch (cóż, uroda córci po sepleniącym rudym tatuńciu), Prawda jest taka, że większość kobiet po prostu się nie umywa do księżnej z Arabii. Naprawdę jest przepiękną kobietą.

Gość gość
faktycznie przepiekna, moj ideal kobiecej urody (jestem kobietą), nie to co te mdle, blade blondynki co to bez makijazu nei podchodz, rzesy bez tuszu to slepe i lyse jak u kreta itp.

Gość gość
Tłuste, stare i sflaczałe łapska trzeba zakrywać, pani premierowo!

Gość gość
"faktycznie przepiekna, moj ideal kobiecej urody (jestem kobietą), nie to co te mdle, blade blondynki co to bez makijazu nei podchodz, rzesy bez tuszu to slepe i lyse jak u kreta itp" DOKŁADNIE. Zawsze podobały mi się naturalnie śniade i ciemnookie kobiety:) (jestem facetem) Ci Arabowie to mają geny, trzeba im to przyznać. Niech te nasze pasztety " celebrytki" wysilikonowane, wybotoksowane i wytynkowane zobaczą jak wygląda prawdziwe kobiece piękno bez materiałów budowlanych.

Gość hfghjkl;lkjhgfdcvb
Jeśli tak wyglądają Arabki jak ta piękna księżna, to ja mogę przejść jako ateista na Islam, żeby się z taką kobietą ożenić:) Allahu Akbar! Co do tuskowej - to wygląda jak baba klozetowa przy tej pięknej damie.

Gość SER,
ta księżna to piękna kobieta a ta PO lewej to who , vacum operator cleaner ?

Gość SER,
Uroda tej Księżnej jest zjawiskowa â to jest właśnie mój ideał kobiety: piękna i obrzydliwie bogata. Tyle, że jeśli ktoś jest piękny młody i obrzydliwie bogaty, to do kogoś należy ;) Szkoda:(

Gość gość
ślicznotka.. Proponuję, żeby zamiast arabów ściągać arabki o Europy. Jestem za.

Gość gość
Arabowie to ładni ludzie..szkoda że niektórzy mają tak nasrane w głowie. Mi się ten Pan bardzo podoba (choć nigdy nie związałabym się z Arabem) Ten facet jest Arabem z Iraku i pilotem i nazywa sie Ali Kareem. Bardzo przystojny facet: http://www.raf.mod.uk/newsweather/index.cfm?storyid=FF343826-1143-EC82-2E3C680B152E1841 A tak na marginesie: to wiecie, że Pakistańczycy i Afgańczycy są bardziej spokrewnieni genetycznie z Polakami niż z Arabami?

Gość gość
O gustach sie nie dyskutuje, rownie dobrze moge powiedziec, ze ty nie masz gustu. Jestes jakims swirem, ktory jara sie kobieta o ktorej moze pomarzyc ewentualnie../.

Gość gość
mnie faceci o tym typie urody wcale sie nie podobaja, kobiety bywaja ladne jak ta ksiezniczka powyzej, ale faceci bleee

Gość gość
do tego swira gdzies tam wyzej- jak pisalam, ze mam podobny typ urody mialam na mysli ciemna karnacje- niemal identyczny mam kolor skory co ona, jedynie wlosy mam troche jasniejsze i musisz mi uwierzyc na slowo, ze nie narzekam na brak komplementow w temacie mojej urody. Odnosnie zas mojego gustu- to rzecz gustu. Moim zdaniem ona jest ladna, nic wiecej. Ma dziwny nos i opadajace oczy. Dla ciebie(dla ktorego najlepsza baba to wlasna graba) moze byc przecudowna, tak jak dla wielu jest wymieniona przez ciebie siwiec, czy blondynki o jasnej karnacji- dla mnie nie, ale nie kloce sie z nikim i nie twierdze, ze nie maja gustu bo tak jak pisalam wyzej- kazdy ma swoj. Szkoda, ze nie jestes ani troche kulturalny i nie kumasz takich podstawowych rzeczy. Koncze dyskusje z toba, bo z idiotami nei warto.