Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyMouthhh

Ziemia materialistek

Polecane posty

Gość gość
no tak a widziales bezdomnego, bezrobotnego ,malo zarobionego z kobieta watpliwe:D

czysta prawda i prosta logika ; tak samo piękne i młode kobiety zwykle nie narzekają na to, że leci na nich każdy facet w wieku 12-112 :) a jak skończą 45 lat to "nagle" zaczyna im przeszkadzać, że rówieśnicy oglądają się za młodszymi.

Gość gość
oczywiście każdy wie że do życia potrzebne są pieniądze .... Prawdą też jest że z biednym bezrobotnym żadna się nie zwiąże .. a wokół bogaczy zawsze mnóstwo kobiet się kręci ... Jestem kobietą i niestety muszę przyznać trochę prawdy , że kobiety szukają bogatych ... i to też jest jakby ukryta prostytucja... czasem wydaje mi się że taka pani która ma bogatego męża i uważa się za "coś lepszego" od biedniejszej koleżanki, uważam że taka pani w niczym nie jest lepsza od prostytutki stojącej przy drodze .. ... Ja sobie nie wyobrażam szukać faceta dla kasy ... Mam to w gdzieś .... żyję , pracuję / bogaczem nie jestem, ale jakoś żyję / Myślę też że nie powinniśmy uogólniać .. chyba nie wszystkie kobiety szukają sponsorów .. ale dobrym sposobem jest na przetestowanie kobiety umówić się z nią i przyjechać na spotkanie np. komunikacją miejską , lub bardzo starym autem zobaczysz co powie i już wiesz z kim masz do czynienia