Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podrywaja kobiety?

Polecane posty

Gość co za pytanie
/Dlaczego np taka mężatka potrafi utrzymac spojrzeia a jak mijam jakas dziewczyne to chwile moze sekunde 2 i patrzy sie w dol badz w bok tak bez emocji./ bo sie wstydza i pesza, to nawet inteligencji nie wymaga, zeby stwierdzic

Gość gość
" nigdy nie podrywalam i nie bede podrywac facetow, bo nie mam zamiaru sie przed zadnym plaszczycspioch.gif , jak mezczyzna chce mnie poznac to to zrobi i tak zawsze bylo, jest i bedziespioch.gif , nie daje zadnych zachet, gestow, spojrzen i innych p*****l, sami faceci inicjuja, wykazuja chec, mezczyzn traktuje neutralnie badz olewczo, bieganie za facetem jest dla idiotek, a malolaty 'podrywaja' na zasadzie chodzenia kolo faceta, gapienia sie, usmiechania, zeby mogly potem wzdychac 'Boze, on spojrzal na mnie' , zenada dla " Kobiecy podryw ma na celu zainicjowanie znajomosci i o to mi chodzi. A nie bieganie i plaszczenie sie. Obojotnoscia nas nie zdobedziecie:P Moj problem polega na tym ze tego nie widze jak wy nas zaczepiacie. Nie wprost a zachowaniem, spojrzenim itd. Sam wiem ze pewne zachowania kobiet delikatnie mowiac sa dla nas dyskomfortowe bo sam tak mialem ale to juz skrajonosc mi chodzi o wasze normalne sygnaly a nie ciagle narzucanie sie. A dla mnie wazne jest zebym kobiecie tez sie podobal fizycznie. Chce ja pociagac, byc dla niej atrakcyjnym

Gość pytanie ważne
mówisz że chcesz być atrakcyjny dla kobiety itp... że kobiety są chłodne emocjonalnie itp. .. a ile masz lat ?? możesz to zdradzić ????

Gość ten facet który pisał
ten facet który pisał że ważne jest dla niego żeby podobał się kobiecie fizycznie ma zapewne jakieś 18 - 25 lat jego tok myślenia na to wskazuje nie mylę się prawda ?:)

Gość gość
Obojotnoscia nas nie zdobedziecie Moj problem polega na tym ze tego nie widze jak wy nas zaczepiacie. Nie wprost a zachowaniem, spojrzenim itd. Sam wiem ze pewne zachowania kobiet delikatnie mowiac sa dla nas dyskomfortowe bo sam tak mialem ale to juz skrajonosc mi chodzi o wasze normalne sygnaly a nie ciagle narzucanie sie. A dla mnie wazne jest zebym kobiecie tez sie podobal fizycznie. Chce ja pociagac, byc dla niej atrakcyjnym x x Kobieta przyglada sie, skupia wzrok na mezczyznie, ktory jej sie podoba, nie kazda sie wdzieczy, usmiecha, mizdrzy, wypina i rozpina, a ty oczekujesz, ze bedzie to robila, zebys wiedzial ze jestes w jej guscie, a nie bierzesz pod uwage, ze sama tez nie wiewie czy ona ci sie podoba i moze sobie pozwolic na cos wiecej

Gość gość
mam troche wiecej lat. "Kobieta przyglada sie, skupia wzrok na mezczyznie, ktory jej sie podoba, nie kazda sie wdzieczy, usmiecha, mizdrzy, wypina i rozpina, a ty oczekujesz, ze bedzie to robila, zebys wiedzial ze jestes w jej guscie, a nie bierzesz pod uwage, ze sama tez nie wiewie czy ona ci sie podoba i moze sobie pozwolic na cos wiecej " Pytam tylko jak to robicie. Mnie akurat wlasnie taki typ stawiajacy tylko i glownie na fizycznosc nie pociaga wiec nie tego oczekuje. W kobiecie najbardziej mnie pociaga jej osobowosc, ale bez fascynacji fizycznej sobie tego nie wyobrazam. Jednak zbytnie eksponowanie dekoltu, za krotka spodniczka itd odrazu sprawia ze oceniam taka dziewczyne jednoznacznie. Myslicie ze przez dzinsy i pelna koszulke nie jestem w stanie was ocenic?

Gość A$&
:) nie wiem czy poprzez dżinsy i koszulę /koszulkę jesteś w stanie ocenić ta dokładnie jak kobietę w mini ...? na pewno mniej /więcej tak ...ocenisz zawsze a więc jeśli podoba Ci się kobieta podejdź do niej i zagadaj ... bo kobieta pierwsza raczej nie podejdzie :)

Gość a co to za facet który
a przepraszam bardzo co z ciebie za facet który nie umie działać lecz czeka na to że poderwie go kobieta ???!!!! facet "bez jaj " z kompleksami bo prawdziwi facet nie boi się porażek .. po prostu podchodzi do kobiety i zagaduje podrywa ......i tyle . a nie czeka aż kobieta łaskawie podejdzie .... pierdołą z ciebie gościu i tyle ...skoro boisz się odrzucenia ... A co oczekujesz ze każdej się spodobasz ??? nie, na pewno nie każdej a o tym dowiesz się kiedy w końcu zaczniesz działać ..

Gość gość
"dokładnie jak kobietę w mini ...?" Wam kobietom to sie zdaje ze was oceniamy dokladnie. Wasz stroj, figura pobudza nasza wyobraznie. Gdybysmy juz tak chcieli wchodzic w szczegoly to na plazy kobiety powinny nas najbardziej podniecac a powiem Ci ze na ulicy mijajc kobiete nawet zima moge czuc wieksze podniecenie i pociag do niej niz na plazy gdyby byla w bikini. Kiedys widzialem Dode na plakacie i pomimo ze mnie krecila wczesniej to dopiero wtedy mnie podniecila na maxa a byl to plakat gdzie byla stylizowana na sekretarke i pomimo ze koszule miala lekko rozpieta to jednka wczesniejpokazywala sie z wiekszym dekoltem a mnie krecila wlasnie wtedy gdy miala wiecej na sobie:P

Gość gość
" a co to za facet który a przepraszam bardzo co z ciebie za facet który nie umie działać lecz czeka na to że poderwie go kobieta ???!!!!" Ja nie boje sie porazki ale tego ze wlasnie ja poderwe a nie bede sie jej podobac:P Chce na nia dziala na 2 plaszczyznach. Intelektualnie,sobowoscią wiem ze moge zdobyc prawie kazdą:P ale chce sie jej podbac fizycznie. A jesli sie jej podbam to oczekuje jakiejs reakcji.

Gość A$&
widać pewność siebie z jednej strony a z drugiej jakby nie ... osobowość bez zastrzeżeń wg Ciebie a zewnętrznej swej oprawy się obawiasz ?:) masz kompleks jakiś czy co ? Fakt że jakieś kobiecie się nie spodobałeś nie oznacza że nie spodobasz się innej A co do mini to mężczyźni nie ukrywają że lubią kobiety w mini , bo lubią popatrzeć , ponieważ są wzrokowcami .. ale Ty oczywiście doceniasz głębsze wartości :) gratulacje Więc podejdź do kogoś kto ci się podoba [ a pewności nigdy nie będziesz mieć póki nie zagadasz do niej ]:)

Gość gość
znalazłem w litetaturze o mowie ciała 13 najczęściej stosowanych kobiecych gestów zalotnych: I. Odchylanie głowy do tyłu i odgarnianie włosów 2. Wilgotne, wydęte, lekko o t w a r t e u s t a 3. Dotykanie własnego ciała 4. Wiotki n a d g a r s t e k 5. Z a b a w a podłużnym p r z e d m i o t e m 6. Eksponowanie nadgarstków 7. Ukradkowe spoglądanie nad uniesionym r a m i e n i e m 8. Kołysanie biodrami 9. Uwypuklenie biodra p r z e z przechylenie miednicy 10. Torebka w pobliżu I I. Kolano wskazuje obiekt z a i n t e r e s o w a n i a 12. Z a b a w a b u t e m 13. S p l a t a n i e nóg . tylko ze pytanie ile z nich musi nastapic by mowa byla o waszym zainteresowaniu? Ktore najczesciej?

Gość A$&
znam "mowę ciała " mowę ubioru również :) nie stosuję żadnych z tych co ktoś napisał zabawę włosami itp... nic z tych rzeczy .... po prostu jeśli do mnie ktoś zagada interesujący to rozmawiam i tyle

Gość gość
"widać pewność siebie z jednej strony a z drugiej jakby nie ..." Widzisz jestem towarzyski, potrafie zagadac do obcych, zorganizowac ich itd. szybko odnajduje sie w nowej grupie ale wlasnie brak mi pewnosci siebie gdy podoba mi sie kobieta. Musze miec ten impuls do dzialania. Stad ten temat. A mam tegopecha ze gdy nie chce nic wiecej niz znajomosci to kobiety sie we mnie zakoc***a i to praktycznie po kilku godzinach znajomosci. Ale wtedy to widze. Co do tycg gestów: I. Odchylanie głowy do tyłu i odgarnianie włosów(najczesciej przeczesanie wlosow. czasem przeciagmiecie pasemek pomiedzy palcami, czasem odchylenie z rozrzuceniem wlosow na boki od strony szyi.) 2. Wilgotne, wydęte, lekko o t w a r t e u s t a( nie wiem o co kamam, albo kobieta ma seksowne usta albo nie skad mam wiedziec jakie miala wczesniej?) 3. Dotykanie własnego ciała 4. Wiotki n a d g a r s t e k ( zalezy od kobiety ale rzadko takie widuje) 5. Z a b a w a podłużnym p r z e d m i o t e m( no nie powiem ze mnie to nie rozprasza a widzialem juz kilka razy jak kobieta "masturbowała" szklanke, rurke, dlugopis itd) 6. Eksponowanie nadgarstków (normalne u palaczek) 7. Ukradkowe spoglądanie nad uniesionym r a m i e n i e m(czasem sie zdarza) 8. Kołysanie biodrami( bezsens jedne tak maja ze podnieca mnie ich chod a inne chocby sie staraly juz nie a nie zawsze kobieta widzi kto idzie za nia a do tego skad mam wiedziec czy to nie jej naturalny chod?) 9. Uwypuklenie biodra p r z e z przechylenie miednicy(?) 10. Torebka w pobliżu ( ? ) I I. Kolano wskazuje obiekt z a i n t e r e s o w a n i a (?) 12. Z a b a w a b u t e m ( Tego nie lubie bo mnie rozprasza i mysle o seksie a zbyt czesto kobiety uzywaja tego gestu) 13. S p l a t a n i e nóg ( ? jedne splataja w kazdej sytuacji inne prawie nigdy, indywidualna sprawa i skad mam wiedziec jaki to typ:P) .

Gość gość
A$& a powiedzmy ze spotkamy sie na przystanku i jak mam do Ciebie zagdac? Gdybys mi sie nie podobala to pewnie zagadam gdy nie bedzie za duzo ludzi i dlugo czas oczekiwania ale jak mi sie spodobasz to mam taki maly paraliż. I co? Szansa na spotkanie interesujacej kobiety przepada?

Gość A$&
:) dziwne piszesz że gdybym ci się nie spodobała to zagadasz a wiec po co zagadywać gdy się laska nie podoba ???;/ A gdybym się spodobała to nie wiem ... można zagadać byle co i zobaczyć reakcję Gdy ktoś odpowie że nie ma czasu ...lub nic nie odpowie to znak że nie interesuje go druga osoba a gdyby się spodobał to może się uśmiechnę podczas rozmowy tzn nie śmieję się jak głupi do sera :) ale po prostu tak normalnie w rozmowie człowiek się uśmiecha gdy kogoś lubi lub mu się podoba

Gość no i z tego  ?
A$& dziwne piszesz że gdybym ci się nie spodobała to zagadasz a wiec po co zagadywać gdy się laska nie podoba ???;/" Jestem towarzyski i szybko nawiazuje znajomosci z obcymi ale jak mi sie kobieta spodoba to mam paraliż, nie wiem co powiedziec, mysle o tym czy moglem sie jej spodobac, usztywniam sie itd. to jest najdziwniejsze że jestem jedną z najbardziej otwartych i spontanicznych osob jakie znam ale w relacjach damsko meskich gdy mi zalezy robie sie sztywny, nie odkrywam kart.

Gość A$&
ok rozumiem jesteś otwarty na ludzi ... ale boisz się odrzucenia osoby której się spodobasz Normalna reakcja ale jeśli nie spróbujesz zagadać to się nie dowiesz czy się komuś podobasz ....

Gość A$&
żyje się raz do odważnych świat należy :)

Gość gość
One wiecznie powtarzaja to samo facet ktory sie nie stara to facet bez jaja epitetami wala a argumentow nie maja:D Jest 21 wiek a one dalej w sredniowieczu bladza nie przejmuj sie takimi laskami zapewne sa samotne , brzydkie i bez perspektyw:P Dzisiaj kazdy moze zagadac a jak slysze od laski o niesmialosci ze ja blokuje to od razu zaczynam sie smiac :D Jaka niesmialosc dziewczyny tego nie posiadaja sa wyrachowane i wygodne i im sie poprostu nie chce wola przyjsc na gotowe

Gość Heniu
Dla mnie problemem jest to, że te "sygnały" wysyłają najczęściej flirciary, polujące na jeleni, szukające przygody, chcące się dowartościować itp. Najpierw jesteś taki fajny, spoko i itp. a w 99% nawet następnego dnia nie odpisze, nie oddzwoni, na ulicy udaje że Ciebie nie widzi. Z kolei poważne kobiety nie umieją okazać zainteresowania albo spławiają Ciebie bo myślą, że szukasz przygody. Sytuacja w dzisiejszym city jest może i komfortowa dla singli, ale niekoniecznie dla szukających żony/męża :) Wczoraj taka jedna mnie próbowała "upolować" - niby przypadkiem przechodziła obok i ocierała się o mnie. Młoda i bardzo ładna ale co z tego, jak z daleka widać, że k..a?

Gość gość
podrywaja tylko odwazne, czyli mniejszosc, reszta czeka az zostanie poderwana pierwszym nalezy sie szacunek za podjecie proby zagadania a tym drugim to dziekujemy po co nam takie kobiety !

Gość dobre dobre dobre dobre
heniu wodki ci polac. dobrze napisales. panna co daje "sygnaly" sama czeka na jelenia.poflirtuje, podroczy sie , pofoczy a facet juz jest miekki i pojdzie na to. kobiety lubia miec satelity taki wianuszek wzdychaczy. jak wzdychacz sie wkupi, zaprosi do drogego lokalu, pojdzie z panna na zakupy to moze dostapi zaszczytu ze panna uchyli wdziekow.

Gość gość
czy one wogole wiedza co to podryw ? smieja sie z nas ze nie wiemy co powiedziec , denerwujemy sie a same jak maja zagadac takie p*****ly nadaja ze szok:)

W Polsce bardzo rzadko się to zdarza a jak już to szczyt nieporadności :D Na zachodzie z kolei bardzo często. Tam jest po prostu większe równouprawnienie.

Gość gość
tak chcialy rownouprawnienia a same dalej bierne sa one jeszcze metalnosc sredniowieczna maja :P

Gość gość
co to za kobieta, która woli stać i płakać, że żaden nie chce z nią rozmawiać zamiast podejść i się przywitać? - przeciętna współczesna kobieta :P

gośc z 11:44 haha dobre :) polskie kobiety to jednak zaścianek, średniowiecze i ciemnogród :) praktykują jakieś zwyczaje feudalne hi hi hi musimy założyć kongres mężczyzn i walczyć z tym zacofaniem. oczywiście domagając się najpierw dotacji rządowych na działalność :) na szczęście powoli się to już zmienia, choć podrywające kobiety najczęściej są po prostu pijane, co w samo w sobie jest już żałosne.

Gość gość
tak sa wyksztalcone a nie wiedza jak z facetem rozmawiac? wedlug statystyk coraz wiecej kobiet jest samotnych i jak same cos z tym nie zrobia liczba bedzie sie zwiekszac ! Widocznie coraz wiecej facetow uczy sie na bledach i wyciaga wnioski:D

Gość dobre dobre dobre dobre
jak kobieta woli byc sama to nie tak bedzie. nic na sile.