Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podrywaja kobiety?

Polecane posty

Gość gość
dlaczego imputujesz mi co mi imponuje co nie ? napisalem wyzej ze wyglad jest nie wazny :P

Gość gość
nie podrywaja bo nie potrafia :D sa zacofane i jeszcze w sredniowieczu zyja , swiat idzie do przodu i nie bedzie za wami czekal.

Gość Zuzanna Amelia æ
gość "dlaczego imputujesz mi co mi imponuje co nie ? napisalem wyzej ze wyglad jest nie wazny" X Rozumiem. Ty jestes taki co bierze wszystko co chodzi..... oprocz zegara. Kozy tez zaliczasz ?

Gość gość
dziwnie piszesz Zuzanna Amelia æ nic z tego nie rozumiem widze ze inni faceci tez:D odpusc sobie z nami nie wygrasz prawda cie boli :D

Gość Zuzanna Amelia æ
Jaka prawda mnie boli ?

Gość gość
Zuza mi imponuja cechy osobowosci w tym inteligencja ale wyglad pobudza porządanie. Duze piersi fakt kreca mnie i na nie zwracam uwagę ale nie sa wykładnikiem tego jak dlugo bede zainteresowany kobieta i czy bede wiazac z nia jakies nadzieje na przyszlosc.

Gość Heniu
" Na przykladzie kolegi widac ze nie trzeba sie starac wazne by dobrze wygladac." - coś w tym jest, ale są i minusy. Ja staram się zawsze wyglądać super ale ukrywać, że jestem przy forsie by pospolite k..y odsiać - niestety one jakimś cudem szybko się orientują i oblezą nie dając szans tym skromniejszym, ale bardziej wartościowym. Niestety jak zaczepia taka to najczęściej jest to ku..a, desperatka albo co najczęstsze - pijana, co mnie bardzo razi. Dobre jak ktoś ma 20 lat ale niekoniecznie fajne w moim przypadku, kiedy chce się poznać kogoś normalnego. Dużo razy bywałem zaczepiany przez różne dziunie ale wszystkie moje związki były tylko i wyłącznie z mojej inicjatywy. Te "podrywające" niestety najczęściej na żony i matki średnio się nadawały - także nie jest aż tak różowo jakby mogło się wydawać gdy się na to z boku patrzy.

Gość Zuzanna Amelia æ
gosc - a co jest wykladnikiem tego jak dlugo bedziesz zainteresowany kobieta ?

Gość Zuzanna Amelia æ
Heniu - jezeli naprawde az tak bardzo Cie razi zaczepianie przez kobiety to nie masz innego wyjscia jak zaczepiac je sam.

Gość gość
Zuza do konca nie wiem. Ja mam to nieszczescie że łatwo potrafie sie zauroczyc kobieta ale i szybko zniechecic i znudzic. Jak dotychczas najwiecej namieszala u mnie kobieta ktora pomimo ze ladna to jednak dla mnie malopociagajaca seksualnie. Dlaczego sie nudze? Bo kobieta działa na mnie jednotorowo np jest ladna ale nic poza tym. Jest inteligentna ale np. nudna itp.

Gość gość
gosc - a co jest wykladnikiem tego jak dlugo bedziesz zainteresowany kobieta ? Tak dlugo jak bedzie mnie szanowac , kochac , wspierac i pomagac :D