Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda maja

PLIKOSTRADA pomocy!

Polecane posty

Gość ruda maja

Witam wszystkch! Mam spory problem i oczekuje ze ktos pomoze mi go rozwiazac.Pamietacie afere ze slynnym"pobieraczkiem ktory kied zalogowales się na ich stronie straszyl komornikami i sadem zadajac zaplaty abonamentu na caly rok w wysokosci okolo100zl,bo niby zawarlo się z nimi umowe i wyludzilo usluge? Niestety jakis czas temu zalogowalam się niefortunnie na sronie plikostrad i od niedawna wciaz dostaje majle z zadaniem oplaty.Także pzedsadowe wezwana do zaplaty itd...,Na wszystkich forach wyczytalam ze takie dzialania sa nielegalne i nie powinno się ich placic,jednak trocche się boje. Czy ktos byl w podobnej sytuacj?Jak ja rozwiazal?Proszę o pooc

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Do mnie tez pisali ,czytalam na roznych forach zeby to olac. wiec olewam. nawet poczty nie sprawdzam bo rzadko uzywam. chyba nawet przy rejestracji dalam fwlszywe dane a potem w zadaniu zaplaty cos pisali ze jak sie podalo falszywe dane to to zle jest i nie legalne. No i wszyscy co sobie to olali zyja ze swoimi pieniedzmi i nie placili tym plikostradom. Takze wiec mozna isc spac spokojnie i olac to. na poczatku tez sie przejelam ale luzik juz.

Gość 4509#56/12-03-a2
aleś głupia pewnie głosowałaś na PO

No ja tez nie podalam prawdziwych danych.A napisali mi ze jeśli dane sa nie prawidlowe to zglosza to do prokuratury bo jest na to paragrafaf i takie tam.Pozatym ze ustala organy scigania moje dane na podstawie iP,ze obciaza mnie za to dodatkowymi kosztami...... Jeśli to tylko straszenie to swietnie się im to udaje.A jeśli nie?Troche się boje.

Gość kunta-kinte
zrób kupę i wyślij im przez internet za zaliczeniem

Gość pogromca lachonów
ja mam doświadczenia z rzeżączką :(