Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd już jutro za granicę, a ja nie mam ani grosza. Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 4 miesięcy spotykam się z chłopakiem, mamy po 20 lat. Poznaliśmy się na studiach, które niedługo potem rzuciłam. Imałam się różnych zajęć, mieliśmy mnóstwo problemów, bo pokłóciłam się z rodzicami i mieszkałam z nim. Potem pogodziłam się z nimi i wróciłam do domu. Chcieliśmy z chłopakiem wyjechać na wakacje za granicę i tu zaczyna się problem. Wyjazd już jutro, dzisiaj miałam dostać wypłatę, ale mnie oszukano. Nie mam tych pieniędzy, rodzice uważają, że to idiotyczny pomysł i nie chcą mi pożyczyć. Chłopak jest wściekły, ale proponuje pożyczkę. Co o tym myśleć?

Gość wiśnióweczka
jeżeli to wyjazd na wakacje a nie do pracy to pomysł chyba nie jest najlepszy... jechać na wakacje za pożyczone pieniądze kiedy nie ma widoków na własne... jesteś dorosłą kobietą, czekałaś na wypłatę żeby jechać? Na ostatni dzień? Zwykle wcześniej się organizuje pieniądze, wymienia walutę... Jeżeli wogóle nie masz pieniędzy to lepiej odpuść ten wyjazd. A jeżeli Ci brakuje i bardzo chcesz jechać to rozważ pożyczkę.

Gość gość
no to pożycz od chłopaka co za problem?

Gość gość
Wyjechać do pracy oczywiście chcieliśmy. Ten wyjazd też tak nagle, chyba we wtorek się dowiedziałam. Jestem rozgoryczona, bo pieniądze miały być w poniedziałek :(

Gość gość
Nie pojechałam :( boję się kary, mam żal do siebie, ale to nie moja wina, że nie dostałam wypłaty, a rodzice nie chcą pożyczyć

Gość gość
i mają całkowitą rację. usiądź na dooopie i puknij się w łeb.