Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaa86

ciaza po tabletkach anty

Polecane posty

Gość julaa86

Dziewczyny ! jak szybko zaszylyscie w ciaze po odstawieniu tabletek ? czy ktoraz zaszla juz w pierwszym miesiacu po odstawieniu ??

Gość julaa86
??

Gość gość
Można ale nie powinno sie od razu, bo organizm musi dojsć hormonalnie do siebie. Często trafiają sie bliźniaki po takich akcjach :)

Gość julaa86
a czy ktoras zaszla za raz po odstawieniu ?

Gość gość
Ja zaszłam w pierwszym miesiącu po odstawieniu. Ciąża bezproblemowa. Nie miałam przykazane by czekać 2 czy 3 miesiące. I z tymi ciązami mnogimi to też nieprawda- tabletki anty tego nie powodują.

Gość gość
Ja, na szczęscie jest jedno dziecko :) A zaszłam po odstawieniu plastrów. Dodam tylko, ze nie planowałam i kochałam sie w dni nie płodne, zaraz po okresie, a trwa on u mnie 4-5 dni. Organizm po antykoncepcji troszke nam fiksuje i cykl sie rozregulowuje.

Gość gość
Nie powodują ale mogą. Tak jak pisałam organizm fiksuje i czasem wypuszcza 2 jajeczka zamiast 1. W śród znajomych autentycznie mam 2 takie przypadki bliźniąt i nigdy wcześniej w rodzinie nie było. A teraz prawie dzien w dzień widzę kobiety z wózkami bliźniaczymi i ja uważam ze o czymś to świadczy :)

Gość julaa86
ja wlasnie sie troche naczytalm , ale ciekawa jestem jak to jest w praktyce. Ja kochalam sie z mezem 4 dni przed okresem (bez zabezpieczenia , no ale "nie konczyl we mnie" w pierszym miesiacu po odstawieniu , bo chcialam zrobic przerwe w tabletkach, a moj niestety nie moze uzywac prezerwatyw;/ ) i sie troszke obawiam ze moglo dosc do zapplodnienia, bo jeszcze bym wolala nie miec dziecka chodz bardzo lubie dzieci

Gość gość
Ja zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu pigułek i mam ślicznych dwóch chłopców. Są bliźniakami dwujajowymi, a gin na kontrolnej wizycie przed planowana ciążą powiedział że moje jajniki pracują jak szalone i że jeśli zajdę w ciążę to duże prawdopodobieństwo bliźniąt. Gdybym wiedziała ile jest pracy przy nich napewno bym poczekają

Gość gość
Mój mąż też nie konczył w środku, tym bardziej byłam zdziwiona. Bo nie raz zdażało nam sie nawet w płodne przerywany i jakos mieliśmy fuksa :D To moja druga ciąża i teraz założe po porodzie spirale :D

Gość julaa86
teraz bede sie stresowac przez najblizsze 2 tyg heh za bardzo kwestwia finansowa nam nie pozwala na bobasa teraz ;/ a jako pprzyszla matka nie chcialabym zeby mu "czegos brakowalo "

Gość gość
srajcie Sóki polskim Ścierwem aż zdechniecie :D

Gość gość
może Maciorzyco wysrasz paskudnego Blond-polaczka którego nikt nie będzie chciał i który całe życie ścierwem będzie...

Gość julaa86
nie wypowiadaj sie na tym watku ! Twoja inteligencja jest ponizej zera i Twoja wypowiedz rowniez :))

Gość gość
Po prostu traktujcie te posty jakby ich nie było. Szkoda paluszków :D

Gość julaa86
racja ; )

Gość julaa86
ktora jeszcze byla.. ?

Gość gość
ja wpadlam 1 miesiacu

Gość gość
ja wpadlam w pierwszym cyklu po odstawieniu ,a bralam pigulki dosc dlugo ,ten raz nie poszlam na wizyte do gina i wpadlam .

Gość gość
ja tez zaszlam w ciaze zaraz po odstawienie tabletek , ale poronilam .