Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wyobraźcie sobie takiego o to mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

- nie nadużywa alkoholu - nie pali - przystojny - ale nie ciacho z gazet - nie przeklina - jest w 100% wam wierny - nigdy nie "podniesie na Was ręki" - macie 100% pewności, że nie odejdzie gdy urodzi się dziecko - będzie aktywnie uczestniczył w wychowaniu waszego potomstwa tak w skrócie kilka tylko cech podałem Wyobrażając sobie tego mężczyznę mogłybyście napisać jakie waszym zdaniem wady z kwestii czy to charakteru, wyglądu, osobowości czy rzeczy materialnych mogłybyście ewentualnie zaakceptować u takiego mężczyzny jako potencjalnego/aktualnego Waszego partnera/męża.

Gość anulikaaaaa
nigdy nie wymagałabym od mężczyzny żeby nie przeklinał. są różne sytuacje w życiu i zawsze może się wyrwać jakieś mocniejsze słowo. jeśli co drugie słowo u niego to nie będzie "kurwa" czy coś w tym stylu, to nie widzę problemu. co do palenia podobnie...ścierpiałabym palenie, ale nie wytrzymałabym nadużywania alkoholu, albo nawet zbyt częstego picia z byle okazji, co często prowadzi do uzależnienia. wygląd człowieka się zmienia, ale jeśli już z kimś jestem, to znaczy, że mi się podoba, że coś mnie do niego przyciągnęło. jesli do tego będzie mi wierny (czym ja się zrewanżuje) będzie chciał mieć dzieci i będzie mi przy nich pomagał, to złoty chłopak z niego będzie :)

Gość pfb
biorę w ciemno :) więcej mi nie trzeba :)

Gość moniczka005_88
wybaczyłabym facetowi to ze pali...bo i ja pale:)

Gość fitnessqa
ciekawe ciekawe.... Jednak autor mógłby podać te "wady", a nie tylko sypać zaletami;P

przecież to obraz normalnego faceta, nie rozumiem dlaczego dla autora posiadanie tych cech jest takie niezwykłe

Gość gość
no właśnie oczekiwałem nieco kreatywności kobiet z tymi wadami. Co byście jako wady zaakceptowały? ale te wady same wypiszcie. Mając te cechy wymienione co byłybyście w stanie zaakceptować jako wadę? Wadę podajcie same.

Gość gość
fiku dla mnie i jak widzę dla Ciebie to zwykłe cechy nic nadzwyczajnego a jednak znajdą się kobiety narzekające na pewne cechy albo na wszystkie nawet. Tyle piszesz o brunecie miałem nadzieje, że napiszesz coś ciekawego :)

Mamy wymienić wady? Hmmm Przecież ogólnie wiadomo, że zakochana kobieta wiele wad potrafi u partnera zaakceptować. A żeby rzucać cechami, które jesteśmy w stanie znieść....trochę podejście do tematu od "tyłka" strony, że tak to ładnie ujmę, bo autor ponoć nie przeklina...xD

Posiadanie większości tych cech przez faceta jest oczywiste (z wyjątkiem wątpliwe urody i upodobania do fajek - nie lubię tego, ale nie dyskwalifikuje to faceta), ale niewystarczające. To za mało. A ty chcesz jeszcze wady? Potrzebuję więcej zalet!

Gość kolabonantka
to ze puszcza bąki bym wybaczyla

Gość gość
Z takimi zaletami to niemal facet marzenie:D:D:Dmmmmmm przy nim mogłabym zaakceptować porozrzucane skarpety, brak wyższego wykształcenia, to,że nie byłby zamożny,gry komputerowe

Gość gość
móglby mnie rżnąć na wszystkie niemal sposoby:D o ile ma dobry sprzęt

"Z takimi zaletami to niemal facet marzeniesmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif mmmmmm przy nim mogłabym zaakceptować porozrzucane skarpety, brak wyższego wykształcenia, to,że nie byłby zamożny,gry komputerowe" Chyba żartujesz, wierność i szacunek do partnerki to nei zaszczyt, to normalnośc i podstawa człowieczeństwa.

Gość gość
facet, którego opisałes to zwykły przeciętniak, ktos nie z patologii po prostu x nie zwróciłabym na niego uwagi jesli nie bedzie posiadał konkretnych zalet

Gość gość
w dzisiejszych czasach to zaszczyt

Gość gość
jaki zaszczyt?

Gość Pablo 83
Cechy pożadane ale musisz umieć je kontrolować i nie zanudzić nimi partnerki. " gość - nie nadużywa alkoholu( czasem sobie nie załuj i pamiętaj o swoich potrzebach) ważne żeby kobieta czuła że dla niej sie poświecasz a nie że tego nie potrzebujesz i nawet na przekór jej oczekiwaniom wypij z jej rodzina:P - nie pali ( sam nie pale i nie moglbym byc z kobieta ktora pali- troche inaczej niz z alkoholem) - przystojny - ale nie ciacho z gazet(liczy sie pożadanie a to niema zwiazku z urodą:P) - nie przeklina ( oj to już troche przegiecie, kobieta lubi gdy facet jest opanowany ale emocje u faceta od czasu do czasu je kręcą) - jest w 100% wam wierny( masz być ale kobieta musi byc zazdrosna i bac sie ze Cie straci. Czyli badz wierny ale prowokuj sytuacje delikatnie mowiac wzbudzajace lekka zadrosc w zaleznosci od tego jak widzisz ze ona to odbiera) - nigdy nie "podniesie na Was ręki"( nie podnos reki na kobiete ale to samo co z wiernoscia nie dawaj jej 100% pewnosci sam jesli sam wiesz ze jej nie uderzysz) - macie 100% pewności, że nie odejdzie gdy urodzi się dziecko(lol . prosze Cie nigdy nie mow tego kobiecie bo odejdzie z tego powodu ale wczesniej znajdzie inny jako uzasadnienie:P) - będzie aktywnie uczestniczył w wychowaniu waszego potomstwa"( ? chyba chcialeś napisać "naszego" szukasz samotnej matki czy jestes bezplodny?)

Gość gość
a zalet jeszcze jeśli ma 22 cm zaganiacza mogłabym spędzić wieczność

Gość marcolina
a popatrzcie koleżanki ile z nas narzeka na partnerów, że piją, biją, zdradzają, zostawiają z dzieckiem itp. Pewnie znacie choć jedną w swoim gronie. Więc moim zdaniem warto doceniać takich mężczyzn co mają cechy jak w temacie to może reszta się zmieni i będzie to standard.

To jest standard, tylko idiotki uważają to za coś wyjątkowego i spotykają sie z facetami, którzy ich nei szanują.

Gość gość
Pablo nie pisałem o sobie. Opisywałem z punktu widzenia 3 osoby. dlatego użyłem słowa "waszego".

Gość gość
sory, ale jak na razie nie zostały wymienione zadne zalety, to standard i absolutne minimum

Gość gość
Panowie wyobrazcie sobie taka kobiete nie przeklina ,nie pali , nie daje d**y na lewo i prawo , kocha bezwarunko, nie jest materialistka - marzenia nie a one wyzej pisza o jakis podstawach ogarnijcie sie same wpierw bo to co pisze to podstawowe kobiety 21 wieku :D

Gość gość
kobiety uważają to za podstawę i wymagają czegoś więcej a same nawet tej podstawy nie spełniają :P

Gość gość
zgadzam sie z przedmowca od siebie to nic nie daja a wymagaja niemozliwego:)

Gość gość
przystojny ale nie ciacho z gazet ? to jaki ma byc z wygladu ? same nie wiedza czego chca !!!

Gość gość
Wyobrażając sobie tego mężczyznę mogłybyście napisać jakie waszym zdaniem wady z kwestii czy to charakteru, wyglądu, osobowości czy rzeczy materialnych mogłybyście ewentualnie zaakceptować u takiego mężczyzny jako potencjalnego/aktualnego Waszego partnera/męża. Milosc nie jest bezwarunkowa zawsze jest cos za cos :P