Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najbardziej kretyńskie pytania, które zadają faceci i zadając je mają pewność

Polecane posty

Gość gość

że ich oleje ;) 1. jak masz na imie (o ile poznajemy sie w necie) 2. czym sie zajmujesz 3. pracujesz ? 4. co studiujesz (o ile poznajemy sie poza uczelnią) 5. z kim mieszkasz? 6. co lubisz robić? kurvvvva co was nieudacznicy obchodzi czym sie zajmuję?! mam kasę i ciekawe życie i ujj wam do tego ...frajerzy 😠 leszcze 😡 nudziarze bez polotu 😴 🖐️ :classic_cool:

Gość kunta-kinte
ja tam zaczynam od: połykasz?

Gość Jacie12
oj n8ier*****a jesteś i jad Ci z c**y ciecze. nikt Ci takich pytan nie zadaje bo nikogo to nie obchodzi co pasztet studiuje

Gość firimite
co ty możesz studiować? pedagogikę w Pcimu Dolnym...

Gość Karol - big pytong
garkotłuk dorwał się do neta speerdalaj tam gdzie twoje miejsce - do garów

Gość gość
czemu jesteś taka spięta? - kiedy najlepiej się bawię :-) czemu jesteś taka tajemnicza? - gdy nie chce mi się gadać z jakimś głupkiem i odpowiadać na jego durne pytania dlaczego ty o nic mnie nie pytasz? - bo mnie nie obchodzisz ;-) czy masz dzieci? - bardzo niedyskretne pytanie wg mnie dlaczego nie masz dzieci? - jeśli już odpowiem na powyższe gdzie pracujesz? - guzik cię to obchodzi, jak się poznamy, to się dowiesz :-D

Gość gość
dokładnie takie pytania to... o kant d**y... zresztą widać, jacyś faceci mało inteligentni emocjolanlnie, kto zadaje takie pytania? trzeba umiec zagadac, flirtowac, a nie jakis wywiad przeprowadzać, żałosne to jest.... nie dziwne że nie mogą znależć laski, a faceci którzy sie tu wypowiadają to kolejny dowód ....to jest temat dla kobiet!