Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAŻARŁAM SIĘ NA GŁODÓWCE, Z 400 KCAL, JAK NIE UTYĆ?

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca jestem na takiej diecie 300-400 kcal, a dzisiaj na wieczór taka uczta. Czuję się okropnie, ale rzygać nie zamierzam. Co mogę zrobić by jutro na wadze nie zobaczyć 2kg więcej? Wypiłam już herbatkę z pieprzem kajeńskim, robię brzuszki jak nakręcona...

Gość gość
bardzo proszę o wszelkie porady bo czuję się jakbym miała umrzeć z przeżarcia. A zjadłam tylko kilka naleśników bez tłuszczu

Gość gość
po miesia cu czasu taka uczta , nic sie nie stalo nawet dobrze , bo podkrecilas metabolizm, nie stawaj na wadze ze 2-3 dni , jedz dalej jak masz na diecie a wszystko wroci do normy, ja tak bedac na 800 kcal , raz na 14 dni jadłam w 1 dzien ok 1400 do 2000 i chudłam , wiec serio , jest okey

Gość gość
Porada? Idź się leczyć na nogi bo na głowę za późno, nie wiem, jaką sieczkę trzeba mieć, żeby tygodniami się głodzić.

Gość gość
a ile już schudłaś (w obwodach)

Gość gość
juz przerabialam takie tematy i moge powiedziec, ze szkoda czas. wszystko co zrzucilas wroci bardzo szybko

Gość gość
no więc na wadze -0,6kg, także jestem dzisiaj przeszczęśliwa. Rzeczywiście może takie działanie podkręcać metabolizm, ale uczucie okropne po tak długim niejedzeniu. Jestem już na tej diecie ok miesiąca, schudłam 11 kg, ważę 61, punktu wyjścia 72. To fajna dieta o ile te kcal pożytkuje się dobrze, jedząc dużo odżywczych warzyw (owoców nie mogę)- buraków, pomidorów, papryki. Jem mięso, ryby gotowane. Piję sporo kakao. Żadnych produktów wysokoprzetworzonych, zapychania się waflami czy innym syfem. Czuję się doskonale na tej diecie-lekko, głód to wspomnienie, mam dużo siły.

Gość gosc,
czyli wszystko dobrze raz na czas podkrec metabolizm zwiekszajac kalorie ale te dobre kalorie

Gość gość
to na pewno, ważne są dobre kalorie. Bo to nie chodzi tu o zapychanie się, tylko o dostarczenie jak największej ilości witamin przy jak najmniejszej kaloryczności. Miseczka tartych buraków potrafi dać więcej siły niż duży talerz obiadowy z kotletem, ziemniakami i zupą z makaronem ;) To kwestia odpowiedniego komponowania składników

Gość gosc,
tak , dokladnie mialam na mysli dobre kalorie ktore powinny byc na diecie a nie puste nawet to napisalam ale mi uciekło , :)