Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAŻARŁAM SIĘ NA GŁODÓWCE, Z 400 KCAL, JAK NIE UTYĆ? RATUNKU!!!

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca jestem na takiej diecie 300-400 kcal, a dzisiaj na wieczór taka uczta-kilka naleśników które miały ok 400-500kcal. Czuję się okropnie, ale rzygać nie zamierzam. Co mogę zrobić by jutro na wadze nie zobaczyć 2kg więcej? Wypiłam już herbatkę z pieprzem kajeńskim, robię brzuszki jak nakręcona...

Gość gość
bardzo proszę o wszelkie porady bo czuję się jakbym miała umrzeć z przeżarcia. A zjadłam tylko kilka naleśników bez tłuszczu

Gość gość
Kochanie nic ci nie bedzie,organizm tego potrzebowal,jutro ladnie prowadz dalej dietke. i to nie jest obzarstwo,tylko zwykly posilek. i radzilabym ci juz co tydzien zwiekszac kalorie bo tyle czasu na takim rygorystycznym odzywianiu wyniszczasz sie.

Gość gość
obawiam się że jutro na wadze będzie +2kg. Ostatnio tak było jak pizze zjadłam. Też czułam się koszmarnie, ja teraz

Gość dziewczyny, ja
nic ci nie będzie, nic nie przytyjesz. A twoja dieta jest straszna, wykończysz się!

Gość gość
wiesz, to dziwnie zabrzmi, ale czuję się na niej rewelacyjnie, mam mnóstwo siły, energii, właściwie mogłabym nie kłaść się spać. Jestem jak po typowej głodówce "oczyszczona"

Gość gość
haha jasne, na takiej diecie nie da się czuć rewelacyjnie, sama sobie wkręcasz, nigdy w życiu w to nie uwierzę. Ta dieta jest zbyt drastyczna, zresztą, co ja mówię, jaka dieta, toż to wyniszczająca głodówka. Jeju, dziewczyny, co wy ze sobą robicie, niszczycie siebie, swoje zdrowie, urodę bo taka dieta nie ma korzystnego wpływu na zdrowie i skórę. A skutki będą widoczne później ale niestety, wtedy to już nic nie pomoże. Współczuję głupoty.

Gość gość
Aby przytyć 2kg trzeba mieć nadwyżkę energetyczną na poziomie ponad 14000 kcal.

Gość gość
Po 3 dniach męczarni na takiej diecie organizm zupełnie zmienia swój metabolizm. Nie czujesz głodu, zmęczenia. Poczytaj o głodówkach LECZNICZYCH wg. Tombaka, Małachowa. Można wyciągnąć coś dla siebie- nie trzeba dorabiać ideologii