Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalalalala

Mój facet nie chce mnie doprowadzać do orgazmu:((( Co robić:((

Polecane posty

Gość olalalalalala

Witam! Sprawa wygląda tak, że codziennie mój mężczyzna mówi do mnie "chodź Cię bzyknę" i bzyka, bez gry wstępnej bez niczego. Nie zawsze nawet ściąga mi ubrania. Ja osiągam orgazm raz na 7 razy. Drażni mnie to - czuję się jak rzecz. Ogólnie jak się kochamy też nie ma żadnej gry wstępnej, on od razu przechodzi do rzeczy, przez co ciężej mi osiągnąć spełnienie. Co robić by go nie urazić, ale żeby też w naszym młodym wieku, nie zachowywać się jak dziody stare:)

Gość gość
Może on nie wie czego potrzebujesz? Pokaż mu.Następnym razem gdy się zacznie za ciebie zabierać to delikatnie go przystopuj.Powiedz zalotnie że dziś robicie po po twojemu. Dotykaj jego dłońmi swojego ciała, wskaż mu co sprawia ci największą przyjemność. A potem wychwal go pod niebiosa ;-)

Gość Feno
Bądź elokwentna i powiedz, że boli Cię jak masz w środku sucho... Powiedz, że potrzebujesz gry wstępnej, by czerpać większą przyjemność. Chwal go, że zrobił Ci tak dobrze jak nigdy, będziesz miała pewność, że będzie tak robił częściej ;) Sam jestem facetem i wiem, że chcę to robić lepiej od innych, dlatego bądź pewna, że on tak jak i ja będzie do tego dążył ;)

Gość gość
rzuć go i zaspokajaj się sama porównując i tak wyjdziesz na plus