Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiego powodu najczesciej płaczecie?

Polecane posty

Gość gość
ja dzis plakalam przez faceta oczywiscie.. placze najczesciej z samotnosci !! bardzo mi doskwiera ;(

Gość gość
bo zycie takie jest na niektore rzeczy nie ma sie wplywu. jak np.widze transport swin do ubojni.albo koni jadacych na rzez to pare dni jestem chora .

Gość gość
ja niedawno temu pierwszy raz odkad pamietam plakalam na filmie.chociaz do mlodych sie nie zaliczam. jak sie z czegos smieje rowniez lzy mi leca.

Gość gość
a plakalam jak zgubilam pieniadze,ktore w dodatku pozyczylam na zycie,czesto plakalam jak ktos zrobil mi przykrosc obecnie sie nauczylam 'odszczekiwac'.

Gość gość
Ja placze jak pomysle o calym swoim zyciu i chlopaku ktory mi sie podoba ale wiem ze nie ma szans zeby miedzy nami cos bylo :(. Bardzo mnie to boli, dostalam juz od zycia w d*pe i to nie raz

ja z bezsilności... jak np.czasem widzę szczesliwe pary...jak fotki znajomych na fb ze ślubów itp.fotki ich małych dzieci.jak na fb widzę,że ktoś się zaręczył... jak widzę,że podli ludzie mają obok siebie masę przyjaciół... a ja ciągle sama,a i w trudnych chwilach nikt mi ręki nie poda...bo wszyscy się odwrócili mimo,że kiedy inni byli w gorszej sytuacji ja się nie odwróciłam,a teraz Jestem sama...

Gość gość
bo tak ten swiat urzadzony ze w zyciu najlepiej maja ci ktorzy nie licza sie ze innymi ludzmi po trupach ida do celu.ludzie wrazliwi.grzeczni sa uwazani za tych gorszych. dlatego nalezy robic swoje,nie przejmowac sie innymi.a szczescie z czasem przyjdzie do kazdego

Gość gość
najgorszym ze zwierzat jest czlowiek.ja tez w zyciu przeszlam za 10 osob jak nie za wiecej.sa podli wredni zawistni.ale dzieki temu przejzalam na oczy. najgorzej boli krzywda ze strony najblizszych. ale sa na tym swiecie 'idywidua ktore jakimi sie urodza takimi zdychaja.