Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seksoholiczny

Gaworzymy o seksie

Polecane posty

Zapraszam panie, które lubią pogadać o tych sprawach. To chyba nic zdrożnego, a może być fajna zabawa i jakiś relaks:-)

Gość rudolf23
ha już jakaś nimfomanka napisała "hej"

Gość looo67
ja wszystko lubie....69 także...;)

Gość a ciebie interesuje
seksoholiczny czy ciebie interesuje coś poza sexem ??? czy tylko i wyłącznie to ???

Gość do autora wątku
co poradzisz kobiecie która nie akceptuje samej siebie ???? i w związku z tym nie do końca akceptuje też facetów ???? znasz może trochę psychologii kobiet czy tylko anatomie ?;/

Gość a ciebie interesuje
1. czy traktujesz kobietę jak przedmiot dla zaspokojenia swych potrzeb fizjologicznych ????

Gość a ciebie interesuje
2 rozmawiałeś kiedyś o tym u psychologa lub psychiatry ??? 3 kim była /jest twoja matka ?????

Gość a ciebie interesuje
czy aby na pewno nie przebywasz teraz na oddziale zamkniętym ????

Gość a ciebie interesuje
czy masz iloraz większy niż 90 ??????

Gość a ciebie interesuje
czy jesteś psychopatą ?

"do autora wątku" musiałabyś zajrzeć głębiej w siebie. Próbować zaleźć źródło/źródła tej niepełnej akceptacji siebie. Jeśli tego nie zrobisz, to właśnie będą konsekwencje, takie o jakich mówisz z brakiem akceptacji faceta. Podejrzewam, że jeszcze żaden facet nie pokochał Cię tak mocno, jak na to zasługujesz. Kiedy to się stanie, problemy z akceptacją znikną.

Gość do autora wątku
Dziękuję za mądrą wypowiedź :) Niestety ale problem z samoakceptacją mam od dawna czyli od zawsze A facet raz był który pokochał i się ...zmył ..... Nie wiem jakie są źródła niepełnej akceptacji siebie ;/ Inni się dziwią skąd u mnie te kompleksy i czego chcę ...od siebie Ale to nie jest tak że skupiam się na wyglądzie .... nie ale nie chce mi się już o tym pisać ..... dziękuję za wypowiedź ...... :(

Gość dziwne że taki
dziwne że taki zboczeniec umie się w taki zintelektualizowany sposób wypowiedzieć Zdziwienie mnie wielkie ogarnęło bo zwykle jest tak , że zboczeńcy mało używają mózgu i proces myślenia nie przebiega u nich zbyt zaawansowanie a tu proszę jaką wypowiedź napisał !!!!!! mądrze , pięknie i bez wulgaryzmów

"a ciebie interesuje" - no cóż, wystawiłeś sobie świadectwo idioto. Już wszyscy wiedzą, że jesteś ludzkim odpadem.

"do autora wątku" - spokojnie, pojawi się wreszcie taki, który się nie zmyje. Jeśli poczujesz, że ktoś Cię kocha, problemy znikną :-) A wygląd? Na pewno jesteś ładna, bo masz ciekawe wnętrze.

Gość do autora wątku
:) dziękuję , choć wiem że i tak tylko tak mówisz żeby pocieszyć bo nie wiesz jak wyglądam ani ile mam lat itp.... Mówią że podobno ładna .. ale ja widzę to trochę inaczej Wiem na pewno inni zarzucą że to puste zajmować się takimi rzeczami ale ja wcale się tym nie zajmuje na co dzień mam co innego do roboty :) ale jednak brak samoakceptacji rzutuje w pewien sposób na moje życie .... Dziękuję za wysłuchania odpisanie cześć i dobranoc :)

Gość do autora wątku
ps. mnie nigdy nikt nie pokocha bo nie kocham samej siebie ;/

"do autora wątku" - nie tylko tak mówię. Wnętrze daje urodę w większym stopniu niż powszechnie się zdaje. Oczywiście, i bez wnętrza nic Ci nie brak :-) Szkoda, ze już musisz iść:-) Może jeszcze kiedyś pogadamy:-)

"do autora wątku" - nie prawda. Kocha się bezwarunkowo. Nawet osobę, która sama siebie nie kocha. Miłość wyrwie Cię z tego błędnego koła, czego Ci życzę. I będzie to pewnie szybciej, niż myślisz.