Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona matka xxx

SYN PODPALIŁ CHOMIKA jak go ukarać!!!! POMOCY

Polecane posty

Gość gość
zabiła bym gnoja z zimna krwia . gnój p********y

Gość gość
chlopiec podpalil chomika, a wy chcecie go do azyla wysylac? tam to dopiero bedzie mial co podpalac :/

Gość gość
Typowy objaw zatrucia kałem

Gość gość
to prowo

Gość gość
Ja pamiętam za dawnych czasów młodości, łapało się dużą muchę robaczywkę, wiązało się do niej nitkę i szło na spacer ... :) No ale podpalać chomika to przesada ... , aby były efekty leczenia psychologicznego musi być więcej wizyt niż tylko jedna. Dużo z nim rozmawiaj o rzeczach pozytywnych i ogranicz mu bzdurne bajki.

Gość raczekmaczek
raczki połóż na desce a potem tasakiem paluszki ciach ! i nie będzie już brał nigdy do rączek zapałek !

Gość kajsterek
Prowo -2/10

Gość gość
zdemij z d**y gacie pach do lapy spusc synkowi taki wpie...l ze tydzien na d***e nie usziadzie.

cholera, a mi się śniło takie coś nawet ostatnio ma małe rodzeństwo? może to z zazdrości, odreagowauje jakoś swój ból? ogólnie nie lekceważ i ukaraj jakoś, bo rzecz w tym, by wprowadzić do społeczenstwa pożądnego człwoieka, to najważniejsze, nie wolno bagatelizować jak niepokojących sygnałów. plus nie będe wyobrażać sobie cierpień zwierzaka, zawsze jak oglądam filmy historyczne i widze płonących na stosach ludzi, to mnie to przeraża. nie wyobrażam sobie gorszej śmierci

Gość gość
Swir p********y. Maly psychopata rosnie. Seryjni mordercy zaczynali od torturowania i zabijania zwierzat. Uwazaj na siebie i dzieci. Ps. Skad mial nafte?

Gość gość
jak ojciec wróci to niech go pasem zdzieli. DOSŁOWNIE. póki dziecko nie poczuje co to ból będzie zadawało go innym bo nie wie jak to jest. i do psychologa oczywiście też zalecam się zgłosić. A tak poza marginesem jeśli chodzi o moje odczucia.... to z******abym gówniarza p**********o i odrazu by oberwał żeby wiedział za co!!

Gość gość
odpuść sobie z ta prowokacją, nie rozumiem po co ludzie to robią. Dowartościowujesz się tak? Bo nie ma chyba logicznej odpowiedzi na to.

Gość gość
Psychopata.