Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce stworzyc grupe dzieci i dzialac ..Kółko i rozwijac , czy to dobry sposob na

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym utworzyć jakaś grupę dzieci, coś w stylu a`la zespół "Małe Słowianki"w Krakowie. Kocham dzieci i chciałabym z nimi pracować , zlobek, przedszkole itp tak, ale tam trzeba mieć wykształcenie , a ja niestety nie mam, ale mam doświadczenie i duzo miłości, optymizmu itp dla dzieci Chciałabym stworzyć cos podobnego, może nie tańce ludowe , ale taka jakaś grupę i zaczać działac To wszystko w Krakowie! kto ze mna ? taki biznes, praca i sposob na zycie sama tego nie podołam pomozcie jak to widzicie ja moge miec tylko pomysl, duzo checi, ale ja sama to za malo , ze 2kolezanki mi potrzebne by byly

Gość gość
chyba pomyliles tematy .

Gość gość
ZDECYDOWANIE pomyliles tematy !

Gość niekonwencjonalny_model
Ekhmmm . ponoć mówią : nie ruszaj gówna bo zacznie śmierdzieć ! Różnica taka, że ten szit sam siebie w******ł . Żal, wielki żal . Z jednej strony samcza przedmiotowość względem kobiety i swoich narządów . Z drugiej żeńska otwartość na szerokości poniżej pasa . Hmmm, ani to, ani to warte pierdnięcia jeżozwierza . Wszak ten zacny zwierz nabił jabłka i se leży ... Zezwierzęcenie totalne, syfilis, klony i huj wie jakie herezje . Zazwyczaj omijam takie kloaki no, ale obojętność szkodliwą bywa, także proszę o nie ruszanie gówna a samo zastygnie, sklęśnie i skrzepnie porzucone gdzieś na śmietniku obok psich wymiocin po ciężkostrawnym kocim wymionie ...