Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko znajomych obilo mi meble

Polecane posty

Gość gość

tak tylko pisze zeby sie troche wyzalic. jakos w zeszlym tygodniu ulozylam mebelki w pokoju dla dziecka. Lozeczko (jeszcze nie urodzilam) , szufladki, i tym podobne. Dzisiaj przyjechala znajoma z corka do mojej corki.bylo tez pare innych dororslych osob. Poszly sie bawic do tego pokoju. Jak juz pojechala do domu weszlam do pokoiku i tam widze taka dziure i pekniecie na szufladzie, plus male dziurki przy lozeczku. Corka (wiem ze nie klamala, bo mowialm mojej zeby uwazala, itd) powiedziala mi ze ta corka znajomych rzucala zabawkami po tych mebelkach. Tak tylko pisze bo mi szkoda i przykro, ale z drugiej strony nic sie nie da zrobic. Zla jestem ze nie dopilnowalam, ale gotowalam cos i podawalam dla gosci. I po prostu mi zal :(

Gość gość
powiedz znajomej o tym,a w jakim wieku jest jej dziecko?

Gość gość
Tak wcześnie przyjechali i pojechali?

Gość gość
byli wczoraj, odruchowow napisalam dzisiaj, przejezyczenie. Nie powiem bo co.. dziecko ma chyba 3 lata, nie jestem pewna. no nic, jakos to przelkne. tylko wkurzylam sie i tyle

Gość gość
Pokaż cycki szmato

Gość gość
rodzice sa naiwni. moi tez od najmlodszych lat łykali ze ja jestem swieta i niewinna i wszystko co złe to moje kolezanki robily :o

Gość gość
To te meble są z tektury ? Jak można po rzuceniu zabawka zrobić dziurę w szufladzie ? Tzn ze ty jak będziesz użytkować to też zniszczysz albo twoje dziecko Mebel to nie kryształ, służy do użytkowania,czasem się człowiek otrze,kopnie, Ja pierdziuuuu:O

Gość gość
No wlasnie rzucala czy a ciezkim, corka ma pare takich zabawek. Organki, drewniane klocki. Nie weim cayman dokladnie